reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

bo one mają dość duże ramiączka, a my karakany jesteśmy, i są szczupłe w brzuchu, ze nam widać balerony.
to na wysoką osobę.
ale mama dała za nie jakoś po 15zł, bo licytowała, wiec nie majątek, ale już sobie takie licytuje w innym rozmiarze. teraz już nie wiem, czy za duze, czy za male. muszę ją spytac.

reklama
Witam się i Ja dopiero.
Hmm cały czas w biegu, cały czas coś .. Dziś zaczęłam co nieco pakować to co nie potrzebne a na weekend resztę spakuję..
Jutro zobaczę się z mężem, przyjeżdża na tydzień dobre to niż nic :tak: no i chyba nie będę miała czasu zaglądać, a w Bukowcu póki sobie jakiegoś neta nie założymy to ewentualnie może od czasu do czasu zerknę od siostry bo inaczej nie będę miała jak ... :no: ale postaram się co jakiś czas Was odwiedzać, a jak wszystko jakoś ogarniemy to wtedy wrócę na stałe. Mam nadzieję, że nie wyrzucicie Mnie z zamkniętego i w ogóle??

Blond, Marisam jak tam jeszcze brzuchatki czy już pomału nie??
Larvuś zdrówka dla Twoich maluszków!
Kroma, Future współczuję alergii :-(
Owca fajnie masz że macie tę działeczkę i masz gdzie sobie wyjść posiedzieć czy coś porobić a i dzieci mają miejsce do zabaw ;-)

A teraz lecę parę fotek do galerii wrzucić :tak:

Hej Babeczki. Co za upał wczoraj był o jaaa
Megi fajnie tak poleniuchiwać przy kawce :) Marzenka widzę, że wypad na pazurki udany - super, ja chciałam też żele ale ponoć okropnie niszczą płytkę - a ostatnio to mam co dzień inny kolor na nogach więc lipa :)
Mnie wkurza to codziennie golenie wrrr ale na wosk się nie doważę :)
Kroma jak tam z alergią ? Dajesz radę ? Biedna Ty nasza <tulę>
Future ale słodka mała - widziałam na fb fotki - włoski ma cudowne !!
Ja wczoraj też małą cały dzień na dworku - był u nas rajd rowerowy bałtyk-karkonosze i sobie popatrzałyśmy na rowerki potem wypieliłam choinki a mała bawiła się na placu - jak ją kąpałam to woda była czarna 0 ale brudne dziecko to szcześliwe dziecko :)
My na nogi mówimy : szkity :p hehe
Miłego dnia - zapewne upalnego :)

hej aniolek, ale wiesz 22-24 stop. to i tak nie jest zle, lepsze to niz 15
madziarena wczoraj bylo bardzo goraco, u nas w domu okna wszedzie w nocy pootwierane

to fakt ważne aby nie padało całymi dniami. Przyda się chwila oddechu dla moich spieczonych ramion.. kurcze do dziś nie mogę normalnie spać tak mnie bolą :baffled:
Hej madziarena fajnie, że młoda się wybawiła :-) szkity noo to już bardziej niż przeszczepy haha:-D

hej
.... po godzinie wziecia antybiotyku mloda zwymiotowala w nocy. Myslicie ze zdazyl sie wchlonac?
Pila mleczko PO i zwymiotowala biale ale antybiotyk tez bialy :baffled: i juz nie wiem...

larvunia na pewno juz zadzialal, co innego jakby zaraz po podaniu a w takim przypadku jak u ciebie to nawet nie wolno podawac drugiej dawki

reklama
dzieki ciacho, kurde bo sie juz martwilam, pocieszylas mnie.
No ok 2.00 podalam jej a pare min PO poszlo kurde.
I tak juz od tej 3 śpie na raty kurde...
Nie podawalam jej drugi raz no cos ty.

Do góry