reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

larvunia dobrze ze was nie zmoczylo,
oj ciekawa jestem tego kota, mloda cos mowila ze ona go chce:eek::-D
a nie pochwalilm sie wam, mloda dzisiaj zdecydowala ze chce isc uszy przebic- ja nie decydowalam musialy same chciec- poszlysmy, wybrala kolczyki 5 min i bylo po:-)

rany burza idzie

reklama
heh a no trzeba zwolnic w koncu choc na chwile bo juz nie wyrabiam...
Larvunia- kotek brat blizniak naszego;] musze w koncu popstrykac fotki dzieciakom z kotem;] jak znajde czas... moze jutro ;]

Eloo :) Urlop dobiega konca a dzis i we wtorek musialam isc do pracy ;/ co za życie ...
Marzenko moja mała własnie dziś nauczyla się zasuwać sama na 4 kólkach - ale daje czadu :) biegowy na razie odrzucilysmy bo sie osemka w kole zrobila nie wiem czemu :/
Połamaly mi sie pazurki u rak nie wiem od czego ale sie wkurzylam i poszłam zrobic zele a ze byla promocja to zrobilam i u stóp. Nie doklejalam tipsow bo nie lubie, zelu tez nie lubilam ale tak okropnie mi sie zlamaly pazurki ze musialam :/
U nas wlasnie popadalo pogrzmialo i slonce wyszlo. Co za lato ... ehs brak słow ... uciekam na dwór póki nie pada.

madziarena na urlopie do pracy?

u nas leje. mama poszła z hesia na dwor, i zlapala ich ulewa, a ja ich szukalam samochdem po wsi, a się okazało, że się schowały u sąsiadki w garażu, bo nawet do domu nie zdązyły dobiec...

Hejka

Oj pogoda nie zacwyca, ale ja w pracy to se może padac nawet śnieg :p byle we wtorek, środe, czwartek nie padało bo wolne będe miała, jutro też miałam miec wolne ale koleżanka sie rozchorowała to ide za nią, a ona za mnie we wtorek właśnie :-)

PR ja szynszyla nie, niby fajne, bo duże nie ucieknie za bardzo, ale one bardzo chałaśliwe, i duuuużo jedzą :p żyją ponoc w niewoli 10lat... Młody zachwycony nimi :-) A ty kobito troche się oszczędzaj, narazie tego nie odczujesz ale za kilkanaście lat dopanie cię to że teraz tak się przemęczasz ;-)

KROMA ty też stopuj.... A nie tak ciągle w biegu...

LARVUNIU zdrówka dla Frucia

FUTURE, ANIOŁKU współczuje nieprzespanych nocek przez zęby

A mój mi właśnie "zaproponował" żebyśmy zrobili drugie bobo jak już kredyt dostaniemy:szok:. Zaskoczył mnie tym ale nie powiem, uśmiechnęło mi się na taką myśl :-) A on stwierdził że cały dzień dziś nad tym myślał:sorry2:

dzien dobry:tak:
pr jak dobrze ci :tak:ja to sobie tak z dnia na dzien nie moge wziac bo nie ma kto za mnie przyjsc..ale pod koniec miesiaca moze uda mi sie wziac caly weekend wolny....musze pogadac z kierowniczka...bo mam piatek wolny sobota do pracy i niedziela wolna moze da rade cos z tym zrobic:tak:
kasia to cie mezus zaskoczyl:-Dja chcialabym ale narazie jeszcze nie..najpierw chce sie troche zabezpieczyc no i umowa musi byc na dluzej a potem niech sie dzieje co chce:-Dmoze po nowym roku:tak:
my wczoraj bylismy rowerami u mamy,,dawidos pobawil sie z reksiem bo mama ma nowego pieska malutkiego:tak:pogadalismy bo ja teraz zadko kiedy jestem u mamy jak pracuje;-)
madziarena odpoczelas chociaz troche?troche bez sensu ze musialas isc do pracy co to za urlop co nie..
ja dzis troszke golabki podszykuje pierwszy raz bede robic sama a bo juz nie wiadomo co juz na te obiady gotowac:tak:
dzis juz slonecznie ale wietrznie u mnie:tak:

reklama
witam
marzenka u nas przed 7 tez bylo slonce ale chwile pozniej same chmury i zimno, normalnie jesie nie lato:dry:
nie mam weny dzisiaj na nic a musze to i tamto porobic, w lodowce przeciag:baffled: jak to u nas przy piatku:-D
do tego mloda bedzie miec goscia:-) to sie pobawi bo tak kota dostaje z nudow

Do góry