reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Megi to przyjemnego wieczorku :tak:
kufa cos mnie zab pobolewa oby sie nie rozkrecilo :angry:
co do gier to ja nie gram na nk :no: to hania siedzi i gra na moim koncie hehe
a m nieraz u siebie gra narazie znowu mu sie znudzilo to nie gra hehe..

reklama
witam sobotnio
madziarena to szybko wrocilas z tego poznania.....chyba na rano mialas wizyte co?czemu sklepy byly pozamykane?:confused:
ale moj maly smiga na rowerze wczoraj poszlam do biedry bo przeciag w lodowce..widze ze u kazdej z was na weekend pustki jedzeniowe hahaha:-Di moi byli na boisku az w szoku bylam bo jeszcze nie widzialam jak maly jezdzi normalnie szogun....myslalam ze o wiele gorzej mu idzie :-Da tu takie zaskoczenie:tak:
owca mnie tez lamalo wkosciach jak na chorobe....wylezalam sie na wolnym i juz lepiej..ale gardlo dalej zawalone niewiem czy to od klimy w pracy czy co..
aniolek co to za imprezka u was?ja robie golabki pierwszy raz..niemam pomyslu na obiady juz a jutro d pracy ide wiec chce tez miec z glowy bo tak czy siak bym musiala kombiowac..a tak sobie wczoraj podszykowalam a dzis tylko pozawijam i bedzie sie gotowac..zobaczymy jakie wyjda;-)
wczoraj kierowniczka mowi do mnie zebym przyniosla wszystkie dokumenty wiec bede miec przedluzona umowe;-)a z wekendem mysle ze da rade zalatwic:tak:moze i nawet poniedzialek uda sie wziac urlop:tak:wczoraj przyszly moje buty te co zamawialam Balerinki na koturnie 38 + GRATIS (2475519364) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. akurat jak na mnie;-)i jeszcze kolczyki z kolezanka z pracy zamawialysmy:tak:KOLCZYKI SWAROVSKI KULKI 10mm ! TERAZ 21 KOLORÓW ! (2469604580) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jest o wiele taniej niz u nas w sklepie:tak:ja sobie wzielam zielony butelkowy i jestem zadowolona:tak:
dzis w koncu ladnie wstawilam juz pranie moze znajde jeszcze czas zeby na balkonie polezec nogi poopalac
milej soboty

A ja dzisiaj sama z dzieciaczkami, mały pospał u mnie w łóżku jak nigdy, my już po śniadaniu z Zuzią ubrane a mały spał więc go nie budziłam:) Zaraz też jego ubiorę i pójdziemy do sklepu i na plac zabaw ładnie słonko świeci więc skorzystamy. Miłej soboty, będę przelotnie dziś;)

hejo. Upiekłam dwa placki wczoraj i padłam tak mnie w kościach łamalo ... teraz siedzę z czosnkiem w nosie - lapię się już wszystkiego bo dziś mam gości co mi sie nie bardzo usmiecha z powodu choroby i osłabienia.
Marzenka to gardlo to faktycznie od klimy, gratuluje UMOWY ;)) moja tez smiga ale to leniuch i ciagle mowi, ze sie zmeczyla i juz jej sie nie chce. Sklepy byly pozamykane bo czynne od 10 - 11 a my o 9 juz bylismy po - nawet do Factory zajechalismy w Luboniu a tam od 11 szlag by to ...
Megi, Owca ja tam nie gram w żadne gry a te zaproszenia na nk i fb to mnie do szalu doprowadzaja ...
wstawilam foty z wakacji na fb a tutaj co nie chca sie ladowac ...
leece domek ogarniac bye :*

witam i ja
dopiero mam chwile, wczoraj wrocilam ze szczecina dopiero po 20 i juz mi sie wchodzic na neta nie chcialo
a dzisiaj od rana zakupy, prania 2 pralki, sprzatanie, obiad w polowie zrobiony:-D pozniej goscia mamy:-)
madziarena udanej impreki mimo przeziebienia, a ja dzisiaj chodzilam w podkoszulku troche zmarzlam ale coz mamy lato:-p:-D future jak stoi gdzie czesciowo w sloncu to wyschnie, piasek szybko schnie
marzenka fajne kolczyki a mi sie podobaja tez svarowskiego o takie http://allegro.pl/swarovski-rivoli-kolczyki-31-kolorow-certyfikat-i2493021181.html no moze nie taki kolor ale chodzi o ksztalt

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ciacho już schnie 3 tygodnie. stoi całkiem na słońcu, ale coś nie chce schnąć. a malej nie wsadze jak nie bedzie suchy, bo ona taka malutka jeszcze, i jeszcze się przeziębi.
chociaż na plaży jej nie przeszkadzało hahah

nici z mojego spania. Menżu łupie w stodole, i nie ma szans.
dziś kurczak nadziewany kaszą gryczaną i warzywami. niami

Do góry