reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzieciowi gorączka już nie wróciła po zbiciu czopkiem, małż trochę lepiej. Chyba kryzys zażegnany w zarodku, oby :tak:

megi - no to urlopik zaliczony, fajnie, że jednak większość czasu mieliście dobrą pogodę :tak:

owca - Tobie to ciągle zazdroszczę tej działeczki. Ogólnie tym, które mają owoce i warzywa z własnego ogródka. Szczególnie teraz jak będę małego wprowadzać w tajniki żywienia, jestem skazana na słoiczki, a tak mogłabym coś sama zrobić.
A małż zadowolony, praca jak praca, cieszy się, że ją ma ;-)

reklama
Hej
A ja jeszcze w garach tzn zupkę na jutro gotuje, żeby jak przyjdę z pracy coś zjeść, no i piwko kończę:-p
Młody już od 1h śpi. Prawie cały dzień na dworze spędził, najpierw z m na spacerze, a potem ze mną w piaskownicy i na rowerze. Trochę się do biegowego przekonał, co mnie bardzo cieszy:-) najlepiej jak np na fontannie spotkamy jescze jedego dzieciaka na biegowym, to mój młody wtedy w swoim żywiole i się ściga.Jak nie ma z kim to jeżdzi od niechcenia.
Może w następnym roku już na normalny na dwóch kółkach się przesiądzie?

Ostatnia edycja:
Hejka
Yola -zdrowka dla Was moj tez jak chory to masakra gorzej jak dziecko
Dobrze ze malutki lepiej sie czuje
Madziarena-udanego urlopu
Marzenka -ale ci dobrze haha zazdroszcze wypadu z kumpelami
Megi -szerokiej drogi i udanej zabawy na weselu
Owca ja tez mam 3 cukinie i kminie co by tu z nich zrobic

Zapomnialam co tu dalej mialam pisac
W kazdym razie jutro mam ten zabieg chyba dzis nie zasne aaaaagacie pelne

hello
aneteczka ja nie lubie jak moj maly jezdzi z kims na biegowym bo wtedy sie nie slucha ogolnie u nas biegowy uwielbia ciagle na nim jezdzi jednak teraz mu ograniczam i jak mam czas to ide z buta do miasta bo nie juz tej kondycji co kiedys...za duzo na rowerku...
ja mysle ze na nastepny rok to pojedzie juz na dwoch kolkach:tak:
moj dopiero jutro wroci slonce swieci a ja mialam zamiar umyc okno i co umyje a najwyzej poprawie jak nie bedzie sloneczka
przyszly buciki dla dawidka rozmiar 27 i dobrze ze wzielam takie:tak:nie chce ich wogule zdjac z nogi:tak:
yolanta zdrowka dla meza..ja mam cale gardlo zawalone zarazilam sie od mojego mam nadzieje ze do poniedzialku sie wykuruje bo jak ja bede stac na kasie hehe:tak:
future dobry kumplel jak tak przyjedzie i pomorze;-)
owca ja wciaz ci zazdroszcze tej dzialeczki..mam nadzieje ze ja kiedys sie dorobie takiej:tak:

dzien dobry, cieplo na dworze-prawdziwe lato:-):-D
marzenka a ja bardzo duzo chodze na nogach, bo w tym miescie nie ma sciezek rowerowych no moze poza 2 miejsacmi a tak na chodniku jezdzic nie wolno bo to dla pieszych a na ulicy to cie przejada:baffled:
befatka trzymam kciuki:tak:

czesc

befatka 3mam kciuki!!! &&&&&&&&&
a mnie od 2 do 4.00 w nocy ząb tak bolał ze masakra....
pobolewal wcześniej, ale ignorowałąm to bo sie boję dentysty... poprostu.
ale po dzisiejszej nocy ide, jak moj tylko wstanie i sie zorientuje o ktorej ten jego dentysta przyjmuje.
cos w nocy pobąkiwał mi że do jego dentystki mam jechac, ale nie wiem czemu...

larvunia wspolczuje zeba, obys sie dostala szybko :tak:
mnie jakby pewnie tylko cmil juz bylabym na fotelu:-D kiedys od zeba bolala glowa szalu mozna bylo dostac przez 3-4dni bol glowy a pozniej lekki bol zeba

kurde moj jeszcze wstac nei chce,... teraz mnie nei boli... moze tabsy jeszcze dzialaja nie wiem
wczesniej ząb bolal od zimna i slodkiego... a dzis w nocy nie wiem... poprostu bolał :baffled:
kurde a w niedziele wyjezdzam... czy ztrobie go przed wyjazdem?? nosz musze!

reklama
Witam synek odstawiony do przedsz ale nie chetnie szedl...marudzil ze chce w domu a potem tylko tv i bajki to lepiej niech idzie :tak:
U nas pada i dupa bo mialam na ogrodek isc chce maliny wyrywac i nic nie zrobie wrr...
Kurka cos mi literka A ucieka nie wskakuje za kazdym razem :no:

Befatka trzymam kciuki daj znac po :tak:
Larvunia mnie tez zabek pobolewal z wieczora ale ja to olewam hehe tez sie boje isc..:laugh2: gdzie wyjezdzasz ?

Do góry