reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Ja bylam w sklepie bo wymyslilam sobie grilka w ramach obiadu :-p
takze miesko kupione kielbaske mam z pl to bedzie wyzerka :tak:
choc gulasz mam zrobiony ale to nic bedzie na jutro :tak:

Ciacho to niezle tyle przedmiotow to ile to nauki :tak:..to bedziesz za troche smigac do kosciola na spotkania pewnie..ja mam juz na 90% kupca na sukienke komunijna mloda ciesze sie bo udalo mi sie sprzedac za tyle co kupilam :tak:

Marzenka to fajnie ze maly chetnie chce do przedsz...i kierowniczka ze na reke ci idzie to duzy plus :tak:

Uciekam za troche sie zwijamy..milego popoludnia :-)

reklama
ja juz drugi raz bede przerabiac komunie, ale tym razem nie bede sie stresowac bo wiem co mnie czekac, to wszystko nie warte nerwow:-D ja mam po starszej albe ale pewnie bedzie duzo zaduza bo starsza byl wieksza w wieku mlodej ale to nie problem
my tez po zakupach, obiad wlasnie konczem, odkurzyc jeszcze zostalo i wolne:-)

My po kawce u znajomych z ostatniej klatki, małego położyłam i o 15 jedziemy z nimi do lasu, dzieciaki ich i nasze się wybiegają, może jakieś grzybki będą....jakaś odskocznia bo ile w domu można siedzieć a tak jakoś nam czas zleci:tak: Na obiad mam zupę parzyszkę więc nie robię nic. Dostałam ogórki od koleżanki, zaś w garnek włożę i ukiszę.

A My dzisiaj w domu, może są jakieś szanse dziś na jakąś wycieczkę rowerową chociaż już sama nie wiem .... :sorry2: niech ten weekend mija bo już mam go dość, chcę już koniecznie poniedziałek ...

Elo...dopiero wrocilismy z dzialeczki
gril udany najdalam sie ze ho ho..i jeszcze zostalo troszke :tak:
z psiakiem juz dzis nie wychodze starczy mu chasal 6 godz na dworze to teraz padniety spi :tak:

Megi to fajnie ze w lesie byliscie,czas zlecial i dzieciaki pobiegaly...fajnie miec tak kogos w bloku :tak:
a powiedz Aga mieszka kolo ciebie ? spotykacie sie tez ? chodzi mi o szwagierke daffi :tak:

Future jak tam dzionek minal? lody zaliczone??..

reklama
Hej

My dziś też cały dzień na dworze z przerwą na obiad. Młody teraz z tatą ogląda tarzana, a ja piekę na jutro szralotkę:-)A jak pięknie mi teraz pachnie.
Byliśmy w jysku, młodemu fajny kocyk kupiłam do przedszkola.
I tak dzien zleciał.

Do góry