reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

madziarena pomysł ze zdjęciem nie zły jak widać pomogło:tak:
mycha no to trzeba przyznać że D się postarał, przynajmniej w ten sposób sprawił że się uśmiechasz dziś:-)
Za godzinkę po Zuzę, czas leci, dopiero co ją zaprowadziłam. Zaszłam do lumpka, dostałam na młodą 2 pary spodni jedne sztruksowe do p-la a drugie do latania po dworzu no i na małego kapcie fajne za 3zł ale na wiosnę będą bo teraz za duże.

reklama
moja w wieku waszych tez nosila jeansy itp. ale teraz tylko leginsy ewentualnie spodnie dresowe:baffled:
ale zimno na dworze, nawet jak bedzie cieplo to juz nie bedzie takie letnie cieplo:-p

Mały padł, zasnął mojemu na kolanach:-) Zuzia dziś grzeczna była na szczęście no i dostała pochwałę za to że rozpoznała figury geometryczne i odpowiednie przyczepiła do tablicy...jestem z niej dumna:tak:
Oglądała któraś wydarzenia przed 19stą? Znów 2 miesięczne niemowle rodzice skatowali że umarło, żebra połamane coś tam jeszcze...:-( Boże jak tak można jestem oburzona:wściekła/y::dry: dożywocie dla ojca dziecka bo niby to on tak pobił ale matka nic nie zrobiła, mówili że dziecko niechciane było podobno:no: serce mnie boli jak słyszę takie rzeczy:-:)-( Dziewczynce przez 2 miesiące nawet imienia nie dali, nie zarejestrowali chyba...

Ostatnia edycja:
megi ja nie slyszalam ale to nie ludzie to bydalki, jak niechciane to mogli zostawic w okienku zycia i tyle
dozywocie dla nich to za malo

Hej hej
Dziś rano był znowu płacz - mężulo ma wolne to zawiózł małą - ponoć płacze tylko rano a później już się fajnie bawi ... może będzie ok ...
Megi jedni katują a inni się starają i mieć nie mogą ...

dzien dobry
co tutaj takie pustki :eek:?
musze torta zaczac robic bo sie nie wyrobie dobrze ze ozdoby wczoraj polepilam:-)
madziarena na pewno bedzie oki

hej- Jasiek dalej goraczkuje i podejrzewam zapalenie jamy ustnej:(bidulek nie moze jesc pic i ma sine dziasla i chrosty na jezyku i policzku w srodu:(
Amelka przez to przechodzila w jego wieku masakra:(

pr to do lekarza po leki, wspolczuje bo wiem jak jest u nas dziewczyny jedna po drugie miala zapalenie dziasel no masakra, opuchniete, boli, najgorsze jest to ze to zarazliwe:confused2:

reklama
Do góry