reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Ja Zuzie odprawiłam, mały przespał się w wózku chwilę, teraz też śpi bo pograndził troszkę:tak: Pralka się kręci, cisza w domku to korzystam z chwili i łażę po necie...trzeba zaraz obrać ziemniaczki i mizerię zrobić. Lenia mam:-p

a u nas jesienne zapachy placka ze sliwkami i jabłkami, kompotów śliwkowych na zimę, i konfotury.......mhmmmm
matka polka ze mnie się robi. a tak swoją drogą, to mam dziś powera jak nie wiem. może coś się zbliża hahaha

Hejka i ja...:-)
ale upalnie u nas 32 st...nie spodziewalam sie juz takich upalow a jednak :tak:
Ja po szkole polecialam do sklepu,musialam kupic dla dzidziusia pajacyki i body :tak: bo tesciowka chciala dla wnuczka a ze tu taniej i niby lepsza jakosc to jej kupilam..za 3 pajace 10 euro i za 3 body 5 euro to w sumie chyba taniej niz w pl :tak:
A jakie sliczne malutkie buciki sa hehe napatrzalam sie..musze cos wybrac i kupic dla m siostry dziecka...a co...:-)
uwielbiam takie male rzeczy to choc komus kupie :-)

Kawke pije a potem po spozywke pojde pare rzeczy kupic,i dumam co jutro ugotowac jakas zupe ale jaka..bo bym dzis zrobila juz :tak:

Witam się i Ja.
Po osiemnastce ok, wczoraj też byliśmy na obiadku i jakoś weekend zleciał. Najważniejsze że pogoda dopisała i nie było zimno na tej 18stce. :tak:
Głowa Mnie coś od wczoraj boli a najlepsze, że nic na 18 nie piłam :no:

Future
no może może się coś zbliża, uważaj tam na Siebie!! :tak:

Owca Ja też uwielbiam małe ciuszki i je kupować i w ogóle :tak:;-)

Idę sprawdzić jak tam kukurydza bo się gotuje :tak:

future u ciebie sliwkowow a u mnie malinowo, tak sie dzisiaj najadlam malin ze ledwo sie ruszalam:-D:sorry:
przywiozlam chyba z 5kg:-) czesc bede miec na dzemy, czesc na nalewke:-D
jak wyszlam dzisiaj z domu 11 to dopiero wrocilam

reklama
A ja sie nudze....:cool:

Ciacho to poszalalas,gdzie tak lazilas dlugo?? maliny ja jakos srednio lubie jesli chodzi o nalewke to uwielbiam taka slodziutka :tak: ale jesc maliny tak na surowo to jakos nie wchodza mi...a dzis kupilam figi na sprobe ale u nas jakies male sa i w srodku tak malutko do zjedzenia ale srednio mi posmakowaly :tak:

Future to juz zaraz bedzie ten dzien ale mi zleciala ta twoja ciaza :tak::tak:

A gdzie larvunia dzis sie ukrywa?? ;-)

Za troche kolacja a potem tasiemce takze juz sie na dzis zegnam :tak:

Do góry