reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Cześć
Co za noc:no: Pawełek jęczał, wybudzał się co chwila, chyba bolał go brzuszek bo prężył się, miał twardy. Nie wiem od czego może od czekolady , murzynka[placka] mój dał mu popróbować wczoraj:/ sama nie wiem co mu było do tego później gorączka doszła może nie wysoka ale dałam mu przeciwgorączkowy no i espumisan, nad ranem zasnął tak na dłużej. Dziś od rana na razie wporządku, nie stęka nic i kupe zwalił rano, może coś mu zaszkodziło. Oby juz tak dziś się nie działo.
Mój w pracy, mały poszedł na drzemke a ja śniadanko zajadam potem trzeba Zuzie odprowadzić na 11.30 i za obiadek się zabrać. Robię kluski ziemniaczane z kapuchą:tak::-p

reklama
Hej, Megi współczuje, ja też nie spałam, mały płakał przeraźliwie.. wydaje mi się, że przez zęby.. Dałam mu czopek przeciwbólowy, ale jakoś za bardzo nie pomógł bo pospał po nim pół godziny zaledwie.

Zimnica straszna, brrr mam wrażenie, że w ogóle nie było jesieni tylko zima od razu..

Jak mały wstanie to idę na spacer z .."teściową" już mam nerw ale ciągle nie mogę szukać wymówek, jakoś się przemęczę, dobrze, że dziś zimno więc za długo nie będziemy.

aniołek ja też daję w syropie , czopki bardzo rzadko no i ja mojemu wlewam przez strzykawkę. Ach te zęby, musimy się przemęczyć aż nie wyjdą. Mojemu górne czwórki wyszły ale trójek nie ma:no:

Dziś już prawie pewna jestem że nocka kiepska przez zęby, dziś Paweł też marudny jest, zwalił już 3 kupy od rana no i w nocy ta gorączka, palcami jeździ w buzi, chyba idą kiełki:/

Ostatnia edycja:
Witam się i Ja.

U nas nocka ok, tylko z zaśnięciem wczoraj Jasiek miał problem jak nigdy, bo zazwyczaj Go kładziemy 5-10min i już dziecka nie ma, a wczoraj Wojtek spał u Mojej mamy bo taty nie ma wróci jutro to się śmialiśmy, że poszedł babci pilnować i też on u mamy zasnąć nie mógł, też zasnął jej przed 23 dopiero. Nie są bliźniakami hehe ale jak są troszkę dalej od siebie aniżeli jak dzieli ich ściana to chyba trochę źle to na nich działa haha :-pbo jak jeden tak i drugi zasnąć nie mógł, ale później już spali dobrze odpukać!

Mąż w pracy. Dzieci jak to dzieci no a Ja obiadek robię dziś zupa fasolowa, zaś na 2dni będzie :-)

No nic znikam. Buźki

Hejka
ja dzis u fryzjera bylam,pasemka zrobilam :tak:
kataru sie cos dorobilam i ciagle nos zapchany :wściekła/y: mlody tez cos kaszel podlapal wrr...
Siedzimy teraz w domku,tesciowa w pracy to sami rzadzimy :tak:

Mycha to fajnie ze synek do babci no noc poszedl :tak:przyzwyczaja sie od malego spac bez mamy :tak:

czesc wam j
a dopiero czas mam..po pracy przyszla kolezanka z coreczka co chodzi z dawidkiem do grupy..pozniej jeszcze lepielam pierogi bo farsz mi zostal to bedzie jeszcze na jeden obiadek;-)
pr no to fakt mniej zrec i tyle....ja jakos sie kontroluje zeby moje bieganie nie szlo na marne
oj kochana ja dzis stalam na kasie drzwi wejsciowe mamy zepsute czekamy na jedna czesc ktora juz jest zamowiona poki co musimy sie przemeczyc tylko ze zmarzlam dobrze ze dzis bylysmy we 3 to co jakis czas schodzilam zeby ogrzac kolana bo to najgorzej mi szwankuje:baffled:
megi pewnie to placek nie zdziwilabym sie
mycha widzisz i robota sie znalazla..jednak po burzy wychodzi slonce:tak:
aniolek jak tam spacer z tesciowa?
owca zdrowka dla was

reklama
dobry wieczor laseczki
oj widze ze pustki tutaj ale sama nie mam weny do pisania:sorry2:
marzenka wspolczuje jak tak pizga po nogach
owca to dawaj zdjecie jak wlosy wygladaja:-D

Do góry