reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hej Owieczka jak zajechaliście wszystko ok? :)
Ciacho poka czape :))) różowa:)))
marzenka spokojnej pracy !

Mój Kubuś przeziębiony, nosek ma zapchany, daję mu witamine C i calcium, smaruje pulmexem.. mam nadzieje, że nic z tego poważniejszego się nie rozwinie. Jedziemy dziś do babci, nie pada to można wybyć z domu, zawsze to jakieś urozmaicenie.

Miłej niedzieli!!

Hejka i tu...
u mnie neidziela zleciala wlasnie mama wyszla
byla u mnie z siostra i moim chrzesniakiem..bo sis przyjechala na tydzien do mamy :tak:

Aniolek dzieki, droga byla ok tylko padalo strasznie i ruch dosc duzy byl :tak:

Ciacho czapeczka nawet fajna taka na czasie ;-)

Od jutra szara rzeczywistosc wraca i trzeba wstawac wczesnie buu...

Hej Dziewczyny,

U nas nocka w miarę, wstawałam około 5 razy ale tylko dałam smoka i księciunio spał dalej. Od rana chodzę zdenerwowana, zadzwoniła babcia i mówiła, że kaszle krwią :-(wczoraj miała takie napady kaszlu, że może to od tego.. Dziś idzie do lekarza, ale ja już mam w głowie najgorsze myśli.

Ciasteczko super czapeczka!
Owca witaj w domku:) często bywacie w PL?

ale tu ruch.. jak na dworcu:-D

czesc laski
ja dopiero wrocilam do domu..zaprowadzilam mlodego bylam u ksiegowej i do lidla poszlam bo bluzy mialy byc dla dzieci i co bylam o 8 i ani jednej sztuki juz nie bylo....taki tam szal ze masakra..
jeszcze zaszlam do mojej fryzjerki obciela mi koncowki i zrobila fryzure :-D
kurcze zaraz znow do pracy jeszcze sobie pocwicze i takie bed emiala wolne te pol dnia
aniolek zdrowka dla babci
madziarena jak tam bylo?
ps.ja patrze na ulotke ze to dopiero od czwartku te bluzy......kurde ale sie zrobilam w bambuko....

Ostatnia edycja:
reklama
hello
U nas wlasnie skonczyly sie ferie a mala sie rozchorowala ,ma goraczke od soboniego wieczora .
Wyprawilysmy tatuska do pracy i kisimy sie w domciu
Aniolek -zdrowka dla babuni
Marzenka -ale masz intensywny poranek ,a ja taka leniwa ostatnio haha
Ciacho -fajna czapa
Owca -fajnie ze juz w domku
Milego dnia babolki i zdrowka dla wszystkich

Do góry