reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
aniolek ale super ciesze sie twoim szczesciem a powiedz sie stalo ze tak nagle? mial nie przyjezdzac
a ja mialam dzisiaj pierogi z serem i krokiety oczywiscie kupne bo czasu nie mialam
bylam u fryca i troche bardziej mnie wyciachal mama bardziej wycieniowane moze i lepiej nie wiem okaze sie:-D

Witam.

A My dzisiaj u kontroli i jakoś dobrych wieści nie usłyszeliśmy, całkowicie kazała odstawić antybiotyk :( w środę koniecznie na kontrol, nic nowego nie przepisała tylko kazała nadal do 3tyg podawać te kropelki homeopatyczne ... Ach .... brak weny ...:-(

czesc laski
ale zmarzlam wpracy..niby klimatyzacja wlaczona ale i tak daje w nogi
future ja wlasnie ugotowalam ziemniaczki i bede robic kopytka na jutro i niedziele;-)
aniolek ciesz sie ciesz kochana;-)moj niestety na weekend nie przyjedzie:-(zamiast jeszcze 1 weekendy poligonu to jeszcze 2 zostaly,,i tak czekam...w sumie 1 grudnia swojego bede miec tak normalnie w domku,,,,,

ciacho t mi zajmie pol godziny a za to jutr bede miala labe :tak:
chcialam isc biegac jutro ale nie mam z kim dawida zostawic...e ta odhamie sie w niedziele;-)ale juz mi teskno za tym;-)

reklama
Do góry