reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

HEJ.

PR co się stało? Grypa?:baffled: zdrowiej jak najszybciej..
U nas nocka o dziwo spokojna.. dziś spałam z mamą i mały obudził się tylko 2 razy.
Już nie wiem czy on ma jakiś radar.. jak śpię z nim w pokoju to co chwilę popłakuje, budzi się.
A poza tym po staremu..
Ale tu pustki..

reklama
ciacho nie biegalam 2 tygodnie i znow mnie stawy zaczely bolec.....wiec biegam dla zdrowia;-)
zrobilam nastepna porcje pierozkow na dzis.i z glowy obiad

pr zdrowka

Hej.

Ja już w domku od godzinki :) dziś nas babka godzinę wcześnie wypuściła zresztą tak jak wczoraj i przedwczoraj :) fajnie było, tydzień zleciał i zostały jeszcze 2 dni w przyszłym tygodniu zajęć z tą doradcą a później już kurs się zacznie ... :tak: trochę jakoś zaczynam stres odczuwać choć podobno facet który będzie ten kurs komputerowy prowadził jest super i pomocny więc mam nadzieję że będzie git! :tak:

Tak poza tym głowa dzisiaj boli, ale na razie staram się jakoś wytrzymać bez tabletki i daję radę ...
Spać Mi się troszkę chce, dziś prawie zaspałam - tak przestawiałam na drzemki że w końcu całkiem wyłączyłam budzik i wstałam 20 po 7 ale wyrobiłam się :)

Teraz troszkę się relaksuje przy muzyczce, obiadek już jest więc luz.

Kurcze też bym chciała sobie pobiegać ale nie mam jak rano, musiałabym przed 5 nawet o 4 rano wstać aby pobiegać ale wtedy jest ciemno i boję się sama biegać i na wiosce a na polach to już w ogóle, M zanim wróci to też ciemno i też nie mam z kim - kurde no .... może coś wymyślę :)

PR zdrówka!!!! Chorobom a kysz ;-)
Aniołek super że nocka ok :))

Witam sie i ja...
kurcze niby tylko -2 a czuje sie jakby z minus 10 bylo hehe
zimno mi :tak::tak:

Mycha leci czas oj leci...juz masz troche kursu za soba :-) fajnie ze ci sie podoba :-)

Marzenka ty biegasz w takim mrozie brr... ja to bym sie nie odwazyla ;-)

Chyba herbatke zrobie jakas ...bo rece mam jak lody :confused:

reklama
owca mozna powiedzec ze u ciebie cieplo u nas -7:baffled:
my po zakupach, kupila dzieciakom scrabble i sama z mloda gralm z 2 godziny ale nie na punkty:-D

Do góry