reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

owca- W 1-wszy dzień świat to znjaomi jeszcze z czasów studiów mają do nas przyjechać i zostają na noc, a w wigilię sami:-)
Powiem Ci, że mi to nawet odpowiada, bo w tamtym roku najeżdziliśmy się między rodzicami(100km odległości) +700km z Gorzowa i taka zmęczona po świętach przyjechałam.W tym roku ciężko było mi z urlopem, bo 2 lata pod rząd brałam, pewnie jakbym się uparła to bym dostała, ale mnie to nawet na rękę było i mogłam z czystym sumieniem powiedzieć , że "przecież urlopu nie dostałam".
Jeszcze nie byliśmy na wigilisami z małym, więc pora.........
Was 4-ka to zawsze raźniej :-)

reklama
no hej ho. a ja wrocialam z gorzo...ale się obkupiłam. Boniu same przeceny. kupiłam sobie kurtke w orsayu na którą polowałam. 50% przecena. a w HMie dostałam zawrotów głowy. Kupiłam sobie sukienke, żakiet i sweterek, J bokserki 3 paki, i kurtke. Hesi rękawiczki i balerinki złote, oczywiscie dostanie je w paczce haha. no ale dla Gucia czapki nie znalazłam. chyba mu kupie na allegro takie robione na szydełku. no zobaczymy. no i J mi kupił prezenty dwa. coś zielonego, szmaragdowego, i z neta idzie coś musztardowego (pewnie torebka ;))))

no a ja dla niego kupiłam pada do ps3 bo mu Hesia rozniosła, i 2 blu raye. bedzie zadowolony, bo chciał to.
rodzicom też mamy. a dziś zamowie dla szwagra i dla J siostrzenca na allegro, wiec pewnie dijdzie.

ale za to mnie gardło boli, dlatego płuczę sobie whisky i colą ;)

Future to ostro poszalas z zakupami , ale to dobrze tez nam sie cos od zycia nalezy a nie tylko wszystko dla dzieci hehe
ja planuje w poniedzialek polazic po sklepach u nas tez teraz duza przecen to pewnie cos wyrwe tez ;-);-)

Aneteczka na narazie nie gotuje , ja jestem z tych co wszystko na ostatnia chwile zostawiaja :-D
musze w tyg wyskoczyc do polskiego sklepu kupic kiszona kapuste i kielbase jakas do bigosu :tak:
krokiety chce zrobic z kapusta i pieczarkami :tak: mysle ze w sobote bede robic :tak:
bigos zostawiam na piatek :tak: jeszcze ciasteczka bede piekla nie wiem pewnie tez w sobote hehe...:-p
rybka to na swiezo w wigilie dopiero , salatka tez :tak:
i nie wiem co tam jeszcze bede robic :baffled: nie chce za duzo bo potem nie zjemy...

widze ze popijacie sobie dzis % ;-)

Hej

ja jestem, ale jakoś nie ma o czym pisać.
Przyszedł prezent dla Kubcia, ta fontanna piłek. Jestem mega niezadowolona. Szajs jakich mało. Miało być "8 cudownych melodyjek" a jest jedna i hmmm trudno to nazwać melodyjką. Po 1 sekundzie ma się ochotę wyrzucić to g...o przez okno:wściekła/y:
Pisałam do nich, że chcę to zwrócić, ale na razie bez echa:baffled:

Mama dziś myła okna, ja musiałam się młodym zajmować, cały dzień dziś płakał, marudził. Mam dość

owca, no tak się złożyło, że akurat moj nie mial dzisiaj zjazdu i moglismy pojechac sami, bez dzieci. i tak szybko szybko, ale jednak wygodniej bez maluchów.

aniołek - kochana ja kupiłam chodzik dla Heśki z melodyjkami, i sam chodzik okej, ale melodyjka hm szajs jak nie wiem. ani ściszyć ani nic, nawet nie włącząłam bo Hesia się bała. (miala jkaos 7 miechów chyba) i pozniej mąż wykręcił cały pulpit, i była pułeczka...na chrupki.
a daj linka co kupiłaś ja sobie obejrze...

hejo
wrocilam po 24 do domku..chcialo mi sie juz pod kolderke do meza;-)baletow nie ma zadnych porzadnych u nas sama speluna wiec se odpuscilam..ale fajnie bylo pogadac posmiac sie;-)
ja wczoraj robilam bigos pyszny mi wyszedl tez chatke posprzatalam jeszcze farsz do pierogow zrobilam ogarne sie i bede lepic od razu na obiad i na swieta;-)
a moi jajecznice robia jak fajnie mam spokoj na chwile do stania w kuchni:-D
ja wpiatek zrobie makowca i nalesniki posmaze a w sobote moi salatke beda robic tzn bez majonezu i musztardy zeby przeszla troche i bedzie swierza:tak:w niedziele sernik i karmelowiec i bedzie wiekszosc zrobione.takze moi tez beda miec robote bo choinke im zostawiam ;-)
dla mlodego dostalam od kolezanki zjezdzalnie na auta moze lepiej sie stalo ze nie kupilam a tak ma za free;-)i zadowolony
aniolek ja mam nadzieje ze autobus ktory zamowilam na allegro pod choinke bedzie dobry gatunkowo a nie bubel;-)
owca lubisz tak na ostatnia chwile?ja bym sie wkurzala
ja sobie okna zostawie na srode bo mam wolne....
a i wigilia u nas bedzie jak rok temu:tak:

dzien dobry
rany jak wy wczesnie robiecie wszystko:eek: u nas uszka i pierogi lepi sie tuz przed samam kolacja wygilijna
od zawsze u nas tak jest:tak: ale my tego duzo nie robimy bo pierogow prawie nikt nie je
my pewnie dopiero zaczniemy w sobote pewnie ciasta i bigos a wszystko bedziemy robic w niedziele, salatki robimy w poniedzialek

reklama
Dzien dobry !!
kawke juz wypilam ,schabowe juz poszykowane do obiadu :tak:
spacer zaliczony , cieplo dzis na dworze :tak:

marzenka czy lubie na ostatnia chwile nie za bardzo ale dla mnie to teraz jest za szybko robic
u nas w domu to pierogi lepilo sie przed wigilia na swiezo :tak: tak jak ciacho pisze :tak:
ja nie bede duzo jedzenia robic wiec wyrobie sie w wekend :tak:

dzis chyba przejedziemy sie pod wieczor do miasta na ten rynek swiateczny jeszcze popatrzec :-)

Do góry