reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a tutaj pustki:errr::growl: o wy wszystkie przy garnkach? tzn ja tez w kuchni siedze przy lapku i popijam herbatke:-D, sprzatalam ale u mnie codziennie trzeba myc podlogi wiec generalne sa codziennie:oo::-D

reklama
czesc dziewczyny no w tym tygodniu to u mnie masakra z czasem
maz ma wolne i pozalatwialismy mnostwo spraw troche wizyt u lekarza, porzadki w domu
widze dziewczyny ze z was niezle kucharki future musze kiedys wziasc od ciebie jakis przepis na proste ciasteczka ,moze sie uda cos upiec bo totalnie nie umiem piec ,zdecydowanie wole gotowanie
z racji tego ze moge juz sie tu nie pojawic do swiat to zycze wam ZDROWYCH WESOLYCH I POGODNYCH SWIAT BOZEGO NARODZENIA :-):-)
POZDRAWIAMY

ciacho ja jestem
latam po necie tu i tam...:tak:
ja nic nie robie w kuchni juz...
jutro bede nalesniki na krokiety smazyc
w niedziele je dokoncze
salatka tez w niedziele a majonez wymieszam w poniedzialek...
sledziki w smietanie zrobie ale tez w poniedzialek
wiec narazie mam luz :tak:
bylam na dworze z psiakiem
sniegu ladnie napadalo :-)
i zimno sie robi czyli zima wraca :tak:

Mati a ja myslalam ze juz o nas zapomnialas haha
wzajemnie wam tez zycze wesolych spokojnych Swiat !!

Ja wleciałam na moment podczytać...
ciacho no chyba każdy teraz czymś zajęty a jeśli chodzi o mychę no to na pewno sama się odezwie, na razie nie ma weny, sytuacja nieciekawa co zresztą wiecie, ciągle pod górę...będzie chciała to się wyżali wam.
Ugotowałam kapustę z grochem, na kolację już spróbowaliśmy, jutro ciasta.
Teraz chwila spokoju, zaraz będę małego kładła i Zuzie obrobie do spania...

mati tobie wrowniez wesolych:-)
owca zima a no wrocila ja sie ciesze ze u nas nie pada snieg ma dosyc go serdecznie za to -8 mamy:baffled:
megi wsumie masz racje, ja tez sprzatalam, ciasta bede dopiero w niedziele piec a cala reszte w poniedzialek
kurczaki bedziemy piec a wsumie same sie beda piec w pierwszy dzien swiat, wrzuci sie tylko do piekarnika z rana i beda świeżutkie na obiad my na luzka podchodzimy do swiat dzien jak kazdy inny tylko bardziej odswietny i luzniejszy
a na wigili bedzie 13 osob wiec tez nie malo

hejo
ale jestem padnieta nie spie od 4 rano dawid mnie obudzil swoim kaszlem a pozniej to juz do pracy..
zrobila sobie jednego paznokcia na probe hhe wyszedl;-)duzo tych rzeczy mam a niewiem z czym je laczyc...to sa tak zwane poczatki:tak:czeka mnie duzo nauki
megi ja chcialam dzis makowca piec ale nigdzie drozdzy nie moge dostac i nie robie poki co...zrobilam tylko nalesniki na krokiety i jutro rybe po grecku bede robic i farsz do krokietow
w niedziele ciasta a w poniedzialek to juz na luzie do pracy id eod 7 do 11 wiec na spokojnie.
megi i jak dostalas?

marzenka tak wczesnie rybe po grecku robisz? a laczysz ja z warzywami czy kladziesz usmazone kawalki na wazrzywach?

zmywam sie grzecznie i zycze milego wieczoru:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hejka

ja mam wolne do 2go stycznia to się wybyczę.
Jeszcze nic nie mam zrobione, dziś idę jeszcze do fryzjera.

Do góry