reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hejoł
ale dziś piękna pogoda :) Ja też mam las blisko hehe a na dworze spacerujemy codziennie z Aminią ... szkoda, że zima ma wrocić ... ;(( buuuu ... byle nie na długo !

ja cie pamietam:-D
jak dzieciaczki zdrowe?
ja wrocilam z lumpa kupilam dwie pary spodni luznych akurat na lato wiosne z luznym kroczem jedne cale czarne drugie czarne w fioletowe kwiatki i bluze dla dawida i dalam tylko 35zl
:tak:zadowolona jestem
yolanta jak u ciebie?malo piszesz ostatnio

Hej.

U nas wszystko dobrze, Marta zdrowa zaczela ladnie jesc, kucharki w przedszkolu ostatnio ugotowaly zupe brokulowa tak jej posmakowala ze wziela dokladke :tak: musze kupic brokuly i jej tez ugotowac...

Auto nam sie zepsulo, i 1500 zl w piatek pojdzie sobie na zawieszenie z tylu a wczesniej jeszcze maglownice musielismy wymieniac bo nam pekla i jestesmy w plecy ogolnie prawie 2200 :wściekła/y: no ale coz trzeba czyms jezdzic...

Ladnie na dworze sloneczko swieci ale od jutra popoludniue ma zima wrocic sniegi i minusie temperatura... a juz myslalam ze wiosna na dobre zagosci u nas.

hejka

Marzenka- to sobie poszalałaś w lumpach, ja mam zamiar jutro jechać, bo moje to tak na dworze wycierają ciuchy. Ostatnio kupiłam im kurtki w lumpach po 5 zł i dla Olki nową w Inter za 10 zł z Atomówkami, oglądnęłam z kilka razy czy nie ma skazy bo taka tania ale nie miała nic.

Niuska- brokułowa jak dobrze zrobiona jest przepyszna. Dobrze, że Marta zaczęła jeść. A co do auta to nam w tyłek facet wjechał, M się wkurzył bo nowe auto, ale z tego gościa ubezpieczenia pójdzie i będziemy mieli wymieniane wszystko na nowe, więc nie będzie nic klepana, a wycenili nam szkodę na 6000 zł. Tak to jest z autami, jak się nie psują to ktoś ci wjedzie w nie.

Yolanta-
mało ciebie, napisz coś, ciekawość nas zżera.

Pr-
ciebie nie da się zapomnieć

pr pamietamy:-) yola a ty co tak pojawiasz sie i znikasz:-D:-p niuska a jak to z autami skarbonki bez dna, my tylko regenerowalismy maglownice tez kupe kasy poszlo wiem co czujesz

reklama
kroma ja dla malego musze szukac bluz bo nie ma albo wyrosl albo zniszczone....
a w sklepie mi sie nie usmiecha wydac 50zl za bluze:baffled:
zapraszam do mojej galerii;-)

Do góry