reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

owca ponad 3 tyg juz robi sie remont, wiec nie tak szybko ale jeden ludz robi moj tato:-) wiec jak na jednego to szybko a robi wszystko oprocz elektryki, hydrauliki w lazience bo to firma robila i szafe tez firma montuje

reklama
ciacho to i tak krotko u ciebie ten remont
u mnie kuchnia od podstaw i miesiac to trwalo;-)
nie no co wy nie bede nic gadac ale one same zobacza bo beda widziec kwitek z wyplaty;-)

marzenka a niech patrza nie ukradlas
a moj tato szybko robi bo tak nauczony bez ociagania sie, zreszta ja jak cos robie to tez szybko to chyba juz tak rodzinnie:tak:
ja kuchnie tez cala robia no prawie bo podloge mialam wczesniej ale tak tez i jakos 2tyg to trwalo

Byliśmy w sklepie ale na razie tylko szafę sobie zamówiliśmy a z narożnikiem się wstrzymamy bo drogie, może za jakiś czas jak kasa jakaś wpłynie ale ładne są podobały nam się:tak:

hejka

Ja nocą ale byłam w mieście, w pracy, musiałam parę rzeczy posprawdzać, z Arkiem u fryzjera. On się obcinał, ja się dopiero umówiłam, chociaż nie mam ochoty na farbowanie. Faktycznie dzisiaj zimniej.

Megi- ja też bym chciała jakiś narożnik, ale faktycznie ceny są wysokie.
Marzenka- z tego co wiem, jak za dużo naliczą to nie mogą już zabrać pracownikowi. Kiedyś mi tak babka powiedziała z Inspekcji pracy. Chyba, że to jest całe chorobowe to mogą skorygować.
Owca- jak za darmo to trzeba korzystać.

czesc mamuski
dawida dzis nie prowadze bo zielone gile ma i kaszel:baffled:
u nas snieg mialam se zrobic dlugi spacer do urzedu zeby zaniesc pita i co dupa!!!!moze mnie kumpela mnie podwiezie byloby fajnie
kroma oni mi chyba za urlop zaplacili...bo pozniej by musieli za 18 dni mi zaplacic...a tak placa na bierzaco...no nic zobacze na kwitku jak tylko dostane;-)ale milo tak;-)
megi a pokaz na ich stronie jaki chcesz?moze rzeczywiscie sie wstrzymajcie przyjdzie mundurowka to sobie dolozycie;-)a kase z pitu juz dostaliscie?wogule zaplacili wam za poligon?
dzis mezus wraca zrobie ciacho i gyrosa chyba dawno nie robilam;-)
tak wogule dziewuszki dzis dzien kobiet takze zycze wam wszystkiego dobrego ;-)
a przyszly mi wczoraj adidaski ale musialam wyslac bo jednak za duze..dziwna ta rozmiarowka z nike bo swoje mam 39 i 25cm i sa ciasne a te wzielam o 0.5 cm wieksze i juz za duze!!!ale bardzo fajne buciki bardzo wygodne i do biegania jak najbardziej beda sie nadawaly,sa jeszcze lepsze niz te moje nike.teraz bede miala do chodzenia a od jesieni zaczne biegac tak mysle;-)

Ostatnia edycja:
dzien dobry
u nas pada snieg:baffled: marzenka teraz panuje wszedzie scierwo wiec jak dzieciak nie zachoruje to juz graniczy z cudem

reklama
hej ho !
Marzenka z tego co wiem to nie mogą Ci wypłacić teraz za urlop - dopiero przy zwolnieniu dostaniesz ekwiwalent - teraz masz chorobowe. Widocznie się pomylili :)
Ale zimno brzydko śnieżnie mroźno i wogóle bllllllllllleeeeeeeeeee
KOBIETKI : STO LAT STO LAT STO LAT STO LAT NIECH ŻYJĄ NAM :)) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!

Do góry