reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
dzieki babeczki !!

no mama moja dzis w nocy jedzie do nich na tydzien :-):-)
Siostra mieszka w Holandi :tak:
mala dostala imie Laura :-)

Mlody cos mi kaszle i jakis cieplawy jest...oby nic sie nie rozwinelo bo nie moge wolnego wzisc.

Dobranoc uciekam zaraz do wyrka ;-)

Hej.
No i jutro wolne to troszkę odpocznę, ale w domu dużo do roboty więc tak całkiem nie odpocznę ale zawsze coś ... :tak:

Owca niestety nie ma szan na pozostanie tam po stażu niestety, ona jakoś przede Mną miała uczennicę, która chodzi do szkoły kosmetycznej (studium czy coś takiego) i na nią się czai aby ona do niej wróciła, ją myśli aby zatrudnić ... Ja w trakcie trwania stażu będę podania gdzieś też składać, jak bym znalazła pracę no to mogę zrezygnować ze stażu bez żadnych konsekwencji... Gratulacje dla siostry i dla Ciebie :)

hello
dawid mi wstal o 5-15:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:spal juz nie da no masakra:sorry:mam nadzieje ze w dzien pojdzie szybko spac anie tak jak wczoraj od 13-16 robil mi fochy wiec w koncu powiedzialam ze ma isc spac i poszedl bo szalu mozna dostac...
mycha no bez przesady ale na samych warzywach i owocach nie da sie wyrzyc zreszta mam swoj rozum i swoje lata i napewno wiem co dziecku mam dostarczac.....a ze taki okres przeziebien to co ja na to poradze....ze szybko lapie......rany odkad jestem w ciazy zjadlam salatke moze z 4-5 razy a wy myslicie ze ja sie katuje niewiadomo jak......wole zjesc to niz nic jak apetytu nie mam......owoce codziennie dostarczam wiec bez przesady mycha,,,a to ze jestem w ciazy nie znaczy ze mam jesc za dwoch a dla dwojga...zreszta moj maz widzi jak jem i napewno niepozwolil by mi sie katowac;-)
co dzis na obiadki pichcicie?ja mam pierozki ruskie i z kapusta narazie niewiem co do tego jeszcze;-)milego czwartku:-)

hej laseczki
marzenka no wlasnie dla dwojga a nie za dwoje:tak:
a co ja dzisiaj nie wiem, pomyslow brak za to montuja dzisiaj nam szafe:-)

Ja nie powiedziałam Marzenka, że masz jeść za dwoje, tylko po prostu bardzo często piszesz o owocach, warzywach itp a rzadko o czymś naprawdę pożywnym i stąd to co napisałam, urazić Cię nie chciałam po prostu pilnować się w ciąży można i w sumie trzeba, ale i tak pora na zrzucenie wagi przyjdzie po porodzie. Ja po prostu znam przypadki i takie i takie, że jedna babka ponad 30kg przytyła i teraz dziecko ma koło 4 lat a Ona wygląda strasznie a inna znowu mało co normalnego jadła i skutki tego były nie fajne i WIEM, że masz swój rozum!

Ja właśnie oglądam Dr House, drugi odcinek i potem spać idę. Dobranoc.

hello
owca ladne imie;-)
ciekawe czy ja urodze w terminie czy po:-D
mycha nie urazilas mnie ale dla mnie to smieszne bo piszesz tak jakbys widziala co jem i kiedy jem owoce i warzywa jadam tylko miedzy glownymi posilkami...a ja mam 5 stalych posilkow i nie uwazam ze sie zle odzywiam..uwazam temat za zamkniety.
u mnie zaczyna pruszyc snieg!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Cześć
Mam chęć na rosołek, muszę dziś ugotować poza tym Zuzie zarejestrowałam na 14.10 to m z nia pojedzie niech ja zbada bo niby nic się nie dzieje nie gorączkuje, apetyt ma grandzi też ale kaszel teraz ma już jakiś mokry, pewnie jej zalega jakaś wydzielina...niech zapisze coś konkretnego i osłucha, nie zaszkodzi. Mój też bierze leki, gardło nadal boli, kaszle ech oby tylko mały nie zachorował kurcze:/

Witam i ja !!
zostalam z modym w domu bo w nocy dziwnie spal,charczalo mu cos i pokaszlywal i ciagle sie krecil
jednym slowem nie wyspalam sie dzis :no:
Goraczki nie ma , raz po raz kaszle takim odrywajacym sie kaszlem , dalam mu syropy te co mam
oby przeszlo bo do lekarza dzwonilam i dzis mnie nie zarejestruja bo tylko do 13 dzis maja czynne i juz full terminow na dzis...trudno :tak:
Mloda w szkole dzis ostatni dzien i maja ferie dopiero ida 2 kwietnia do szkoly :szok::tak:
Na obiad mam zupe wczoraj juz ugotowalam bo myslalam ze dzis pojde do szkoly to czasu nie bede miala a wyszlo inaczej ;-)

U nas snieg lezy jakies resztki i slonce swieci a troche zimno jest :tak:

owca zdrowka dla mlodego....moze nic sie nie rozwinie;-)
to ladnie maja ferie:-)zwariujesz chyba z dzieciakami:-D
ja robie zapiekanke maz sobie zazyczyl to niech ma a ja na okraglo bym zupki jadla:tak:
milego dnia

HEJ
Owieczko nasza gratulacje dla siostry ! i dla dumnej cioci :) piękne imię - Laura :) Laurka mała :)
Megi rosołek mi też się marzy, ale pewnie w niedzielę teściowa przyniesie :)
zimno szaro buro i ponuro ja chce wiosne !!!
My dzis na obiadek naleśniki z bitą śmietaną i truskawkami :) miodziooo mężu robi :)

reklama
Zuzia na szczęście ok, oskrzela czyste, lekko zaczerwienione gardło, ma odkasływać i wydmuchiwać nos często. Syropki ma no i tyle:)
Siedzę sobie i relaksuję przy lapku i podjadam frytki:-p
Czekam do 17.00 i idę na serial "Szpital"

Do góry