FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
jupi. owca gratki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hello
dawid mi wstal o 5-15spal juz nie da no masakra
mam nadzieje ze w dzien pojdzie szybko spac anie tak jak wczoraj od 13-16 robil mi fochy wiec w koncu powiedzialam ze ma isc spac i poszedl bo szalu mozna dostac...
mycha no bez przesady ale na samych warzywach i owocach nie da sie wyrzyc zreszta mam swoj rozum i swoje lata i napewno wiem co dziecku mam dostarczac.....a ze taki okres przeziebien to co ja na to poradze....ze szybko lapie......rany odkad jestem w ciazy zjadlam salatke moze z 4-5 razy a wy myslicie ze ja sie katuje niewiadomo jak......wole zjesc to niz nic jak apetytu nie mam......owoce codziennie dostarczam wiec bez przesady mycha,,,a to ze jestem w ciazy nie znaczy ze mam jesc za dwoch a dla dwojga...zreszta moj maz widzi jak jem i napewno niepozwolil by mi sie katowac;-)
co dzis na obiadki pichcicie?ja mam pierozki ruskie i z kapusta narazie niewiem co do tego jeszcze;-)milego czwartku:-)
hej laseczki
marzenka no wlasnie dla dwojga a nie za dwoje
a co ja dzisiaj nie wiem, pomyslow brak za to montuja dzisiaj nam szafe:-)