reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam i jaaaaaaaaaaaa :-)

Wczoraj w szpitalu byłam z młodym. Atak kaszlu dostał takiego, że masakra i gorączka... a on nie gorączkuje ogólnie. No ale nie dostał antybiotyku, osłuchowo ok. Syropek jakiś i inhalacje mam robić, zobaczymy czy po 3 dniach będzie lepiej, jak nie to do lekarza po antybiotyk. Ehhh i zawsze coś.
A ogólnie wczoraj na grillu fajnie było ach prawie cały dzień na dworze :D Dziś też pięknie się zapowiada, ale dziś nigdzie się nei ruszamy przez młodego. Oby młoda nie podłapała od niego czegoś....
POZDRAWIAM WAS :tak:

reklama
Hej u nas tez pieknie i slonecznie dzis...:-)
pyrki mi sie gotuja i do nich mam wczorajsze mieso grillowane bo nam sie zostalo jeszcze heh :-p
Moj mlody tez jakis dziwny , lekko cieply jest i spi :szok: mam nadzieje ze nic sie nie rozkreci bo ja musze jutro do szkoly
i problem bedzie z kim go zostawic :eek:

Megi fajnie ze sie wybawilas :-)
eZOJA zdrowka dla synka...my tez chyba w domu dzis bedziemy , moze ja z psem pojde na godzine na dzialke sama...
chyba ze mlodemu przejdzie nie wiem...

no nic milej niedzieli :-)

hejka

Ja się spaliłam nawet nie wiem kiedy. Niby wiatr wieje, leżałam pod parasolem a mam plamę na łydce i ręce i nos czerwony.
Dzieci cały dzień na dworze śpią padnięte.

EZOJA
- zdrówka dla Frucia.
Owca- oby twojego Szymka nie rozłożyło.
Megi- zazdroszczę wypadu. A pozdrów Mychę i niech czasem kuknie do nas.
Marzenka- to ci M pomocny. A zazdroszczę kupna wózka. Ja jeszcze nie mam.

hej. Ja dzisiaj cały dzień na dworze
Marzenka jest na sprzedaż wózek za 500 zł Roan Martita - biało grantaowy - spód gondoli skórzany. ;)
a pozatym idę małą ululać bo jutro przedszkole no i na cały maj zostajemy same ;(

kroma oj teraz latwo sie opalic ale dobrze troche opalenizny dla zdrowia:tak:
a ja oszaleje, kazalam mlodej sandaly zmierzyc z zeszlego roku bo byly sporo za duze i teraz sa na styk i musimy jej nowe kupic, szlag by to i jeszcze jakies baleriny:confused2:

Hejka

EZOJA zdrówka dla Frucia... Oby szybko minęło i Misia żeby nie podłapała

KROMA ciężko się przed słońcem schowac niestety, ale wiadomo choc troche musimy go unikac...

CIACHO ja z młodym tak samo: w ubiegłym roku miał na wyrost kupione, a w tym roku już małe, dzisiaj pojechaliśmy i kupiliśmy bo nie chcem żeby jutro się w przedszkolu gotował w adidasach

PR gdzie byłaś u laryngologa?

I po weekendzie, M wczoraj i 2 na budowie walczył ile się dało, młody wieczorami tak piszczał "gdzie tata" aż mi go szkoda było... Ale dzisiaj był cały dzionek w domu to się Kacper nim nacieszył, a wieczorem do pracy :-( Koniec wolnych dni, szkoda no ale co zrobic... Fajnie że chociaż pogoda na te 2 dni majówki się zrobiła...

hej
my wczoraj tez po obiedzie na ogrodzie bylismy,,opalilam sie smiesznie dekold czerwony brzuch ramiona i nogi do kolan hahahaha
nastepnym razem wezme jakies spodenki na przebranie..mlody mi padl ok 20 tak sie wylatal:tak:
mam juz wozeczek w piwnicy.mezus mowi ze dobry biznes zrobilam:tak:w lipcu gondole przepiore:tak:do tego dostalam spiwor do wozka do gondoli.kombinezon cocodrilo plus do tego dwa takie jesienne welurkowe..3 czapeczki 2 sukienki z 10 par bodow buciki na zime;-)takze naprawde jestem zadowolona.....w sumie to moglabym juz rodzic:-Dspacerowka nowka sztuka bo tylko tydzien jezdzila w niej;-)
kroma a ty nie masz po dzieciaczkach wozeczka?
owca jak mlody?my jutro idziemy na kontrole i mysle ze od srody pojdzie do przedszkola..chyba juz teskni bo zaczyna gadac o przedszkolu;-)
jadzka chlopaki sa na etapie ze ojca potrzebuja bardziej;-)mojego nie ma do konca miesiaca hmmm jakos musimy dac rade wazne zeby cieplo bylo to szybko zleci;-)pewnie jak wroci to juz calkiem bede miala brzuszek:-D
madziarena a jak twoj?pewnie juz widac bardziej

jak na komuni bylo?zadowolona?i jak sie wkoncu ubralas?
ezoja zdrowka dla mlodego..oby sie mloda nie zarazila...
ciacho u mnie ok z butami..w tamtym roku na wiosne kupilam mu biale adidasa i smiga w nich teraz...ciekawa jestem czy te z zimy beda dobre na jesien bo one takie przejsciowki;-)
sandaly tez bym musiala kupic ale nic nie widzialam fajnego narazie nie musze bo chodzi w trampkach..:-)

piekny dzien sie zapowiada dzis;-)

Ostatnia edycja:
Cześć :-)

Tym co się spaliły na słonku, odpoczęły i ogólnie miały się dobrze, uśmiech przesyłam :-)
Chorym zdrówka (chociaż tylko Frutek chyba? Buziole mały, nie chorować już!)

Że dzieci rosną, to widzę po swoim, masakra. Teraz mu sandałki chcę jakieś kupić i nijak nie wiem jak z rozmiarem, o ile za duże i czy starczą do końca lata? :-D Bo jak nie to nie ma co za dużych lekko kupować... Ahhh! :-D
To ja może w końcu napiszę coś co u nas :rofl2::rofl2:

Mamy się dobrze :-p
W sobotę pierwsza tura urodzinkowa, dziadków zaprosiłam na ciacho. Kocham ich, ale bywają tak natrętni w próbowaniu narzucania swojego zdania, że czasem ciężko wytrzymać dłużej z nimi. Ale o dziwo (dla mnie), było sympatycznie i tylko raz się spięłyśmy z babcią, że czemu na dwór bez czapki i kurtki ( w sobotę kto pamięta, było słonko, ciepło i ogólnie mniam!).
A jutro mój tata z żoną przychodzą, tu nie mam na co marudzić :-p No, może poza tym, że drugiego torta muszę upiec, bo planowałam zostawić, a zjedliśmy całego :-p Pochwalę się później jak będą fotki obydwu, dziś będę drugiego robiła.

No i jutro Gabryś roczek, ja nie wiem gdzie ten czas zleciał... Takie to było małe i nieporadne, a teraz siedzi sobie obok i sam wcina śniadanko.

Zamówiłam mu stolik i krzesełko na allegro, ponad tydzień temu, a nie ma jeszcze, grrrr. Niech się godzina jakaś bardziej ludzka zrobi, to zadzwonię tam i się zapytam o co chodzi, bo mają na stronie wysyłka 24h, a tu takie cyrki...

Aha, eZoja dzięki za sugestię samochodziku! Jest super, właśnie taki o jaki mi chodziło :-)

hej
marzenka juz wyzykowana jestes ale dobrze masz z glowy a interesik dobry zrobilas z wozkiem i reszta
moja miala sandaly adidasa kupione przenosila cale lato i bylu sporo za duze ale ze noga jej urosla z 1cm no to coz trzeba nowe kupic ale bardziej dziewczece mloda chce
yola a no juz mlody rocze jutro konczy, czas szybko leci, dobrze ze sie uwas kula:-)

reklama
hej ho
nie mam fotek w domu oddałam aparat komuniscie i mi nie zwrócił jeszcze :/
No ja dzis ide na słoneczko hee i dzisiaj wizyta u lekarza, będe pytać o jazde rowerem bo mnie Amelka wyciaga a ja nie daje rade :p
Yola 100 latek dla maluszka !!!
Jadźka mój dziś dopiero wyjechał a mała już od rana marudzi, że tęskni za tatą ... eh życie ... ooby wócił na Boże Ciało

Do góry