reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hejo
ale pogoda...myslalam ze bedzie juz cieplej a tu taka dupa:eek::eek:
ezoja fajnie ze jestes zadowolona;-)dzieci zdrowe?moj cos kaszle zaczelam mu podawac herbapect.
ciacho nie lubisz sie wylegiwac w wannie?ja czasem lubie ale teraz robie to zadko bo zle sie czuje za goraco mi i za duszno w zamknietym pomieszczeniu;-)musze miec troche uchylone drzwi i jest ok.
milego poniedzialku pomimo strasznej pogody

reklama
Dzien dobry !

dzis mam wolne wiec lenie sie w domu , razem z synkiem bo zamkniete maja dzis przedszkole :tak:
u nas pogoda w miare ok , nie pada slonce raz po raz wychodzi :tak:..ale chlodno troche :tak:
Czekam do 9 i dzwonie do spoldzielni , stresuje sie czy nikt mnie juz nie wyprzedzil :-D

ja tez wole wanne , ale siedze tam maks 10 minut bo dluzej mi sie nudzi lezec w jednym miejscu hehe ;-)

eZOJA witaj w domu :-D..fajnie ze wam sie podobalo, zreszta po zdjeciach widac ze bylo fajnie :-)

Milego poniedzialku !!
potem dam znac :tak:

Witam i ja
ale pogoda okropna brrr zimno, wietrznie i cały czas leje :/ chyba już lata nie będzie na dłużej ...
eZoja widzę, że zadowolona, fajne fotki ;)
Owca trzymam kciuki !

Cześć

Dzięki dziewczyny.
Dzieciaki zdrowe :-) Zobaczymy jak długo, młody poszedł do przedszkola po 1,5 mies przerwy.
Ale tu leje od rana, chcę z powrotem tam gdzie byłam :-D :-D :-D

dzien dobry
pogoda nie nastraja ale dobrze ze chociaz nie pada
dach nam w garazu przecieka szlag by to:confused2: musialam inaczej auto ustawic
marzenka ja nie cierpie wanny dlatego pozbylisy sie jej i mamy tylko kabine prysznicowa ja do 20 lat uznaje tylko prysznic:-D:-p
larvunia od jutra ma byc cieplej zreszta teraz zimno nie jest ale blee
jak sie nie poprawi to nici z truskawek w tym roku:confused2:

ja dzisial kupilam 1/2 kg zeby choc troche pojesc ale i tak najbardziej smakuja mi prosto z krzaka:-D
a ja dzisiaj bede piekla sernik jagodowy musze pozbyc sie jagod bo tez wiecznie w zamrazarce lezec
nie moga

u mnie na dzialce tez super duze krzaki truskawek sa :tak:
i duzo juz wisi malych i zielonych...:tak:
duzo kwitnie tez :tak::tak:

moglo by slonko byc , to by szybciej sie zaczerwienily :tak:
w sobote przykrylismy taka siatka zeby szpaki nie zezarly, jak w tamtym roku :tak:

owca wlasnie truskwek jest ale gorzej w z tym slonce do piatku zapowiadali codziennie burze i deszcze przelotnie ale ja pikole jak u nich przelotne a tu pol dnia leje

reklama
Hej
Głowa mnie napitala dzisiaj już drugą tabletkę wzięłam bo nie idzie funkcjonować normalnie:/ Nie posłałam dziś nawet Zuzi bo padało rano a nie wyszłabym z dzieciakami. Poza tym kaszlą obaj. Zrobiłam porządki u Zuzi w pokoju o ja ile rzeczy powywalałam, popsute, połamane....Obleciałam wszędzie mebelki z kurzu i pomyłam podłogi, tyle na dziś:tak: Jak młody wstanie zrobię im naleśniki. Jeszcze krupnik w lodówce więc nie wysilam się z obiadem M i tak będzie przed wieczorkiem albo po południu.
owca i co dzwoniłaś do spółdzielni???

Do góry