reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hejka

Ja na szopingu byłam i zapomniałam dostarczyć moje zwolnienie do pracy. Kupiłam dzieciakom nalepki na ścianę, bo mają w biedronce po 9 zł takie fajne duże.

A truskawek to ja mam dużo ale zielonych, jak dalej będzie padać to mi zgniją :no:

reklama
Wiec dzwonilam i chyba nici z mieszkania :tak:
zla jestem bo jakies dziwne zasady tam maja...
Facet mowi ze jest duzo chetnych na to mieszkanie , dzis juz 5 osob dzwonilo :szok:
Jak chcemy mamy przyjechac zlozyc taki wniosek
on chce ksero zarobkow , dowodu itp.
i czekac :tak:
Oni sobie z posrod tych wszystkich rodzin co zloza wnioski wybiora jedna hehe..
to troche bezsensu bo nawet nie wiadomo na jakiej podstawie wybieraja , wezma moze pierwsza lepsza i tyle ..
Takze dzis jedziemy jak m wroci :tak: zlozymy i bedziemy czekac choc trace nadzieje...:-(
Ja myslalam ze zarezerwuje i tyle..musze tez tutaj zlozyc wypowiedzenie i mam 3 miesieczne wiec potem do 1 sierpnia sie nie wyrobie..ech pod gorke tylko...

Kroma to tak jak ja tez zielone wisza...fajnie ze zakupilas naklejeczki zawsze to ozywia pokoik troche :-)
Megi to troszke sobie posprzatalas :-)

U mnie slonko swieci hehe jak fajnie :-):-)

Ale pusto...

wiec sprawy maja sie tak:
bylismy , babka wypisala podanie , pokserowala papiery itd.
powiedziala ze jest duzo chetnych i mamy czekac na odp.:tak:
za tydzien dadza znac...wiec narazie nic nie wiadomo :no:
nie wiem czym sie kieruja przy wyborze rodziny , moze patrza kto ma wieksze zarobki hmm...:eek:
no zobaczymy czas pokaze...:tak::tak:

u nas cieplo sie zrobilo i ma byc tak caly tydzien w koncu slonce :-):-)

ciacho a robilas ten sernik z jagodami?..pokaz foto chociaz oko sobie pociesze ;-)

owca no to trzeba cierpliwie czekac, pewnie jak ktos ma dzieci moze ma pierwszenstwo kto ich tam wie;-)
a sernik zrobiłam a jakze jeszcze musze mase makowa zutylizowac i chyba bede jutro piekla takiego przekladanca drozdzowego z makiem

Załączniki

• DSC01692.jpg
    DSC01692.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 46
ciacho pysznosci !!

ty to masz dobrze , ciagle jakies smakolyki u ciebie :tak::tak:

a u mnie babka kupna od wczoraj stoji na stole hehe ;-)

hejka

ciasteczko- smaka mi narobiłaś na naleśniki, szkoda, że tylko nie mam tych truskawek.

A dzisiaj znowu deszczowy dzień. Jak nie śnieg zimą, to wiosną pada. Ciekawa jestem jakie będzie lato.

reklama
hej
Kroma lato ??? a Lata już nie było :p ? mi się wydaje, że już jesień idzie hehe dajcie spokój no ile może padać ? Beznadzieja w tym roku z pogodą, właśnie jak nie zima to jesień i tak się kręci :/
Ciacho zapodaj trochę smakołyków :p Serniki też lubię, a najbardziej ten klasyczny - babciny z rodzynkami miodzioooo

Do góry