reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry
sernik siedzi w lodowce:-D
kroma a mozesz uzyc konfitur jak masz albo dzemu i tez bedzie gitara
madziarena ale oficjalnie to jeszcze wiosna jest do 21 czerwca wiec lato przed nami a my sie tak nauczylisy ze smalic to powinno juz od maja a tak dobrze nie ma i wierze ze jeszcze bedzie lato i gorąco
a po smakolyki to na mojego bloga trzeba zajrzec
ja dzisiaj na Ławice gonie po mezusia odbieram dzieciaki ze szkoly heja

reklama
Cześć Wam
Co tam, jak tam?
U nas nudy, pada i ciapa.... młody w przedszkolu.
Zaraz się biorę z córcią za sprzątanie w kuchni :-D

Heja
Też byłam zaprowadzić Zuzie, zmokłam bo mnie deszcz dopadł, pogoda znów do bani:baffled: Znowu pada, chyba będę musiała podrzucić małego sąsiadce żeby pójść po młodą o 12! Nie będę go wlokła drugi raz jeszcze całkiem mi się zaziębi.

ciasteczko- ja patrzę na prognozę i ma być ładny weekend. ja tam nie chcę upałów, ale słońca. A deszcze tylko spustoszenie robią. U nas alarm w lubuskiem. Ja akurat nie mam co się bać, bo u nas tereny bezpieczne.

krom ja wiem ze u ciebie to upaly niewskazane jednak tak codziennie te 25stop. i slonce to mogloby byc:tak:
chociaz teraz jest 20:eek: przyjemnie na dworze:-)
a ja znowu sierota jak reka po oparzeniu prawie doszla tak rozwalilam sobie palca jak odkurzalam auto:confused2:

Hej !
ja po robocie , obiad robie :tak:
u nas dzis piekny sloneczny dzien !! ulala :-D:-D
cale 21 st na termometrze hehe tak ma byc do wekendu niby , takze laski badzcie cierpliwe i do was slonko dojdzie :-):-)
Z dobrych wiesci to w piatek na 12 ide ogladac 2 mieszkania :tak: takze moze cos sie uda...
tylko musze sama isc bo m nie moze urwac sie z pracy , troche lipa ale trudno biore co bedzie ;-)

ciacho widze szczesliwa jestes ze po mezusia gonisz ;-);-)

owca u nas tez sie slonce przebija :-) ale tak totalnie slonecznie to ja od zaraz poprosze
a szczesliwa bo dlugo sie nie widzielismy

ciasteczko- za 25 stopni to jestem na tak. Boję się, że jak przyjdą upały to będzie sucho i po 30 stopni. No ale nikomu nie dogodzisz. Oby przyszły jak się już rozkraczę. Bo dzieciaki by sobie w basenie popływały, ja bym się opaliła na legalu. A tak w ciąży to nie bardzo mogę. No i współczuję kolejnej kontuzji. Po prostu jesteś kobieta zapracowana. Ja wczoraj upadłam, ale na to całe nie szczęście to na kolana poleciałam. A jeszcze kilka dni temu w nocy wlazłam na drzwi i na klamkę i mam siniaka na brzuchu. Ale bęben mam twardy.

Owca- to trzymam kciuki. I w końcu jakieś słońce macie. U nas też słońce.

Kroma to niezle , uwazaj na siebie ;-);-)...
jak tam w domku porobione juz macie? pewnie ciagle cos do roboty jest :tak:

ciacho no to pewnie ze szczesliwa, takie rozlaki dobrze robia raz na jakis czas ;-)

A ja dostalam list ze szkoly odnosnie mojego pierwszaka haha
12 .06. mam zebranie wieczorem takze dowiem sie co nie co :tak:
nie moge uwierzyc ze on do szkoly , kurcze obwiam sie tego :-D
Idzie ich z przedszkola 4 dzieci i zadne nie trafilo do tej samej klasy :no:

reklama
Niech mi ktoś zabierze ten ból głowy. Drugi dzień się męczę a ile tych tabletek można jeść. Nie pomagają to chyba migrena:wściekła/y:
Ałaaaaaaaaaa:-( Zaraz m przyjdzie z pracy to się położę.

Do góry