reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

owca mama przyjeżdża tylko na 5 dni więc nie za długo ale zawsze to coś. Mamy z m rocznicę 17.06 i chcemy gdzieś wyjść sobie razem dlatego mama zgodziła się przyjechać akurat w tym czasie:tak:

reklama
hej
a no dzięki :) Amelka przeszczęsliwa hehe
Megi no fajnie, że mama będzie chociaż chwilkę ale zawsze coś :) Ja bym nie wytrzymała tygodnia bez mamy hehe :pP

Cześć :-)

Jutro "urodzi się" Michalinka :) Jeszcze siedziałam w domu w ten czas... ok 22.00 zabierałam się na wyjazd do szpitala ach jak ten czas leci. To już 2 lata PO.

Ostatnia edycja:
hejka

Madziarena- gratuluję dziewczynki.

ezoja- czas leci szybko, a my się starzejemy.

Owca i Marzenka- to widzę poszalałyście na zakupach. Ja nie mam weny na zakupy. Nawet nie wiem czego mi brak.

Witam !!
ale sliczna pogoda , slonko swieci i jest 25 st super :-):-)
ja wrocilam z roboty , zaraz wezme sie za smazenie plackow ziemniaczanych dla mlodej
a dla m bedzie watrobka z kurczaka z cebulka :tak::tak:

eZOJA ale zlecialo to juz 2 lata a pamietam jak pokazywalas zdjecia takiej malusiej czarnowlosej dzidzi ;-):-)
Imprezke robicie ??

Kroma widze po tobie jak czasu zasuwa , to juz 34 tydzien :szok: zaraz bedziesz rodzic :tak:
wyprawka gotowa ?

marzenka- co u nas a leci dniemza dniem nawet nie wiem kiedy :szok: wzielam sobie na jutro urlop pojade na weekend z dzieciakami do babci niech polataja po dworze bo ma byc cieplo a P do szkoly idzie wiec co mam sama w domu robic:p
Cos mi sie pralka pierdzieli nie chce odwirowywac dobrze wyczytalam ze moze to byc wina weza odprowadzajacego wode musze kupic nowy tylko ciekawe czy da sie samemu wynienic

kroma ja się nie starzeję :-D :-D :-D
Owca tort będzie i dwa ciasta + kawa i napoje gazowane... Mała uroczystość będzie a co ;-)
PR pralka to mój pierwszy zakup jak się z domu wyprowadziłam... moja jeszcze dycha choć też czasem potrafi nei odwirować mi prania :baffled:

Miłego popołudnia :-)

reklama
hejo;-)
ja w nocy cos zle spie ostatnio:eek:
musze isc do pepco jakis prezent kupic dla bratanicy bo przeciez jutro jedziemy a miala 5te urodzinki pod koniec maja.wypada cos kupic tylko co: Zmieszany:
wczoraj sie nachodzilam w miescie pozniej jeszcze obiad robilam tak ze od rana nie usiadlam na dupe i pozniej juz musialam lezec jak moj wrocil..z przedszkola to myslalam ze nie dojde do domu tak mi sie brzuchol napial.
dzis sprzatanko jak wroce...mezus wraca wczesniej wiec zabierze synka;-)
madziarena pytalam wczoraj i zeby odbierac mms musze miec neta wlaczonego.bezsensu a ja nie chce bo mi niepotrzebny skoro mam w domu za darmo na kom;-)
cos future bardzo ucichla..ciekawe jak z babcia: Zmieszany:

Do góry