reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej..
bylam nalazilam sie obejrzalam 3 mieszkania, wszystkie podobne
i bylo tyle ludzie ze szok...na jedno mieszkanie to weszlo 10 osob :szok:
nawet 2 polakow bylo...:tak:
babka dala mi papiery mam wypelnic i przywiez do biura , wtedy oddzwonia i dadza znac czy sie zalapalam :eek:
wiec znow marnie to widze....juz mnie to zaczyna wkurzac...

eZOJa wszystkiego najlepszego dla corci :-)
Mycha fajnie ze wpadlas , szkoda ze m zwolnili...oby ci wypalio z ta robotka trzymam kciuki :-):-)
Marzenka to mysle ze bratanicy prezent sie spodoba :tak: to ta chora dziewczynka tak? lepiej z jej zdrowiem teraz ?

reklama
hej dziewuszki.
Melduję się, że jestem. Znów na zwolnieniu od poniedziałku.. ale wzięłam tylko tydzień. Jak mama się będzie czuła na siłach to zostanie z młodym od poniedziałku a ja do pracy. Zobaczymy. Po drugiej chemii dużo gorzej się czuła, dłużej to trwało. Dziś trochę lepiej, tylko słabo jej się robi, jak za dużo stoi:-(, ale takie uroki. Mało mnie tutaj jak Kroma zauważyła, wszystko na mojej głowie, już czasem mam ochotę trzasnąć drzwiami i pójść gdzie mnie oczy poniosą. Nie wiem na co się nastawiać, tak bardzo boję się o mamę. Ona mówi, że mam brać pod uwagę każdą ewentualność, bo to śmiertelna choroba i w dodatku zaawansowana. Nigdy się z tym nie pogodzę. Już za mną straszny moment wypadania włosów mamy.. musiałam ogolić jej głowę.. to było straszne, ona płakała a ja musiałam ją pocieszać,że to tylko włosy, że odrosną, a tak naprawdę sama miałam ochotę beczeć jak dziecko.

W pracy u mnie kierowniczka wie co jest grane, rozumie mnie i powiedziała że są ważniejsze rzeczy niż praca i że mam się nie przejmować. Zaskoczyło mnie to, ale w sumie jestem tylko na stażu.

Myszka powodzenia w poszukiwaniu pracy dla Ciebie i męża. Teraz taki okres letni to niby powinno być łatwiej o pracę.. trzymam mocno kciuki :*

Marzenka fajnie, że zakupy się udały. Kompletowanie wyprawki dla dziecka to nielada frajda :) Szybko ten czas leci. Niedawno pisałyście że jesteście w ciąży, a tu już niedługo zobaczymy szkraby na świecie.

Owieczka powodzenia w poszukiwaniu mieszkanka. Nie wiedziałam, że przysporzy Wam to tak dużo kłopotów, ale może się uda i z tym wypali :*

ezoja wszystkiego najlepszego dla Misiulinki, dużo zdrówka :* Udanej imprezki urodzinowej
Kroma zdrówka dla Oli, oby mały niczego nie załapał no i Ty oczywiście.. nie oszczędzają Cie dolegliwości w tej ciąży.. :-(

Megi jak Pawcio? Co u lekarza?

Pozdrawiam mocno :*

No i odezwały się nasze kobietki. Mycha, aniołku hallo:-)
A no u lekarza byliśmy, oskrzeli już nie ma zawalonych, antybiotyk pomógł. Kaszel może pozostać jeszcze długo i lekarka kazała mi się uzbroić w cierpliwość, inhalować cały czas. Przy jego "chorobie" to normalne. Kaszel powinien z czasem ustępować. Zobaczymy. Katarek lekki jest to psikać sól fizjologiczną do noska.
aniołku tak mi ciebie i mamy szkoda, jest mi zwyczajnie przykro i smutno:-( Miejmy wielką nadzieję że będzie tylko lepiej a nie na odwrót. Trzymam mocno za mamę kciuki, trzymaj ty się również. W razie co duchem z Tobą:*
eZOJA dużo zdrówka i samych przyjemnych chwil w życiu dla uroczej córeczki na drugie urodzinki. :-)
owca oby się z jakimś mieszkankiem udało.
kromuś dzięki za zainteresowanie Pawciem:tak:
marzenko fajnie że znów trafiłaś na fajne rzeczy w lumpku;-)
Odpoczywamy, kawujemy się:-)

Aniołek- tak mi smutno, a co dopiero tobie. Ale teraz już z rakiem się wygrywa, wiadomo, że zrujnuje ta chemia organizm, ale warto walczyć. A ty musisz mamie dawać siły, żeby ona się nie złamała i wygrała. Dużo zdrowia dla niej, trzymam kciuki za mamę i jej powrót do zdrowia. A co do szefowej to powiem ci, że dobrze trafiłaś.

Megi- to dobrze, że oskrzela są czyste. teraz tylko niech się inhaluję i powraca do zdrowia.

A u nas pada deszcz. Mnie oczy łzawią od alergii. Dzieciaki z dziadkami buszują na wsi.

larvunia 100 lat dla mlodej:-)
images

reklama
eZOJA wlasnie to gdzies wyczytalam haha :-D:-D

trzeba bylo by skorzystac z tej okazji :tak:

pokaz torcika jak zrobisz :tak:

wlasnie otworzylam drugiego browarka i gadam z kumpela na fb
opijamy jej urodzinki ja tu a ona w pl a co...;-);-)
mieszkala kiedys tutaj , ale 2 lata temu wrocila do pl , teskno mi za nia :tak:...

Dobranoc babki :-)

Do góry