reklama
A ja poszlam girki golic wychodze z lazienki a w domu ciemnota sie zrobila
chmury naszly i ulewa sie zrobila
ale przeszlo juz tak szybko i gwaltownie popadalo
a teraz z lampa siedze w pokoju haha
Kroma trzymaj sie jakos

Mezowaty wlasnie wrocil to ide mu obiadek podgrzac
chmury naszly i ulewa sie zrobila

ale przeszlo juz tak szybko i gwaltownie popadalo

a teraz z lampa siedze w pokoju haha

Kroma trzymaj sie jakos

Mezowaty wlasnie wrocil to ide mu obiadek podgrzac

Mycha:)
Mama Wojtusia i Jasia :)
Hej.
Ja już po stresie, masakra myślałam że się po prostu brzydko mówiąc pożygam takiego miałam stresa prze rozmową.
Na rozmowie nie byłam jedyna, przede Mną było kilka osób i po Mnie też a miejsce jest jedno więc ciężko może być aby się dostać, gdyby było kilka miejsc to inaczej a tak to kilka osób na jedno stanowisko, tak więc jeśli w ciągu tygodnia nikt do Mnie nie zadzwoni no to będzie oznaczało że kogoś innego wybrali i się nie udało, i chyba niestety tak właśnie będzie a szkoda. No cóż nic nie poradzę, będzie trzeba dalej szukać.
Tak poza tym Jankowi lepiej, dziś gorączka mniejsza więc nie dostał leków przeciwgorączkowych, wydaje Mi się że to chyba na zęby było, bo przedwczoraj i wczoraj zero kupy a dziś jak się zkasztanił to myślałam że zwymiotuję
teraz już śpią obaj a Ja odpoczywam. Jutro też mam wolne ale w sobotę chyba jadę bo kilka makijaży jest a w tyg nikt nie przychodzi się malować tak więc chciałabym jechać i zobaczyć jak wykonuje babka makijaże 
Nam z Mężem w lutym minęło 6 lat jak jesteśmy razem a w grudniu minie 5 lat jak będziemy po ślubie ;-) tak więc chyba jeszcze krótko
;-) w porównaniu do Waszych staży 

Ja już po stresie, masakra myślałam że się po prostu brzydko mówiąc pożygam takiego miałam stresa prze rozmową.
Na rozmowie nie byłam jedyna, przede Mną było kilka osób i po Mnie też a miejsce jest jedno więc ciężko może być aby się dostać, gdyby było kilka miejsc to inaczej a tak to kilka osób na jedno stanowisko, tak więc jeśli w ciągu tygodnia nikt do Mnie nie zadzwoni no to będzie oznaczało że kogoś innego wybrali i się nie udało, i chyba niestety tak właśnie będzie a szkoda. No cóż nic nie poradzę, będzie trzeba dalej szukać.
Tak poza tym Jankowi lepiej, dziś gorączka mniejsza więc nie dostał leków przeciwgorączkowych, wydaje Mi się że to chyba na zęby było, bo przedwczoraj i wczoraj zero kupy a dziś jak się zkasztanił to myślałam że zwymiotuję
teraz już śpią obaj a Ja odpoczywam. Jutro też mam wolne ale w sobotę chyba jadę bo kilka makijaży jest a w tyg nikt nie przychodzi się malować tak więc chciałabym jechać i zobaczyć jak wykonuje babka makijaże 
Nam z Mężem w lutym minęło 6 lat jak jesteśmy razem a w grudniu minie 5 lat jak będziemy po ślubie ;-) tak więc chyba jeszcze krótko
;-) w porównaniu do Waszych staży 

madziarena
Mamusia Amelki
hej hej
u nas dziś szaro buro ponuro i wietrznie - zaraz chyba zacznie padać.
Odstawiłam córcię do przedszkola, dzisiaj na wycieczkę jadą, chętnie bym z nią pojechała
kurczę tylko miała zjeść śniadanko przed a nie chciała i jedzie na głodniaka, ale da rade
o 14:00 muszę ją odebrać bo potem mają konkurs taneczny więc dziś dziecko mi pewnie padnie hehe
no i dzis nasza rocznica
ksiadz nam fajne kazanie lajsnął na mszy hehe fajno, że popada bo przynajmniej domek posprzątam a tak to zawsze mi szkoda pogody i ciągle na dworze.
Jutro u nas festyn szkolny to tez dzien zaplanowany ...
Marzenka no to napisz o co chodzi z tą taczką
ja dzisiaj miałam w planach lepienie pierogów ale zrezygnowałam i wyjęłam rybę do tego frytki surówka i się najemy
Mycha trzymam kciuki mimo wszystko
trzeba wierzyć
)
Kroma ja to kocham lato i jak na razie czuję się rewelacyjnie
zobaczymy co bedzie jak przyjdą 30 st upały
uciekam pracować
byeee
u nas dziś szaro buro ponuro i wietrznie - zaraz chyba zacznie padać.
Odstawiłam córcię do przedszkola, dzisiaj na wycieczkę jadą, chętnie bym z nią pojechała
no i dzis nasza rocznica
Jutro u nas festyn szkolny to tez dzien zaplanowany ...
Marzenka no to napisz o co chodzi z tą taczką
Mycha trzymam kciuki mimo wszystko
Kroma ja to kocham lato i jak na razie czuję się rewelacyjnie
uciekam pracować
U nas wczoraj była rybka na obiadek
a dziś pierogi będą ha ha 
u nas też w przedszkolu jutro festyn..... i też wyjazd mają nad morze i po drodze coś zwiedzać mają, lecz mojego nie puszczam, bo z rodzicem niby a nie mam z kim córci zostawić a na 3 os to znowu za drogo wychodzi.
a dziś pierogi będą ha ha 
u nas też w przedszkolu jutro festyn..... i też wyjazd mają nad morze i po drodze coś zwiedzać mają, lecz mojego nie puszczam, bo z rodzicem niby a nie mam z kim córci zostawić a na 3 os to znowu za drogo wychodzi.
marzenka21
Fanka BB :)
hejo
no to mowicie ze wszystkie maja ochote na pierogi
madziarena a bo bawil sie z kolegami chcial byc genialny przed kolegami jak to stwierdzil i rzucil ta taczka tak ze sie polamala.sama widzialam jak nia rzucil
ezoja no fajnie ze wyjazd maja nad morze ale tam pogody dzis nie ma...
gdzie wybywasz dzis?i co cie tak naszlo?
mycha ja tam na luzie podchodze do takich rozmow.....tak czy siak trzeba se poradzic ze stresem a ja wlasnie tak na luzie podchodze albo glupawki dostaje;-)a twoj sie nie stara do jw?naprawde dla was bylaby to duza szansa na lepsze zycie....
no to mowicie ze wszystkie maja ochote na pierogi

madziarena a bo bawil sie z kolegami chcial byc genialny przed kolegami jak to stwierdzil i rzucil ta taczka tak ze sie polamala.sama widzialam jak nia rzucil
ezoja no fajnie ze wyjazd maja nad morze ale tam pogody dzis nie ma...
gdzie wybywasz dzis?i co cie tak naszlo?

mycha ja tam na luzie podchodze do takich rozmow.....tak czy siak trzeba se poradzic ze stresem a ja wlasnie tak na luzie podchodze albo glupawki dostaje;-)a twoj sie nie stara do jw?naprawde dla was bylaby to duza szansa na lepsze zycie....
C
ciasteczko
Gość
dzien dobry
dobrze ze juz nie pada a pogoda moze byc:-) nie jest zle
ezoja to poszalejesz wieczorem
marzenka to mlody po bandzie pojechal z taczka
a ja nie mam ochoty na pierogi bo robie dzisiaj szparagi
;-)
a my w tym roku robimy dzieciakom wczesniej wakacje w sumie o tydzien szybciej i czekam na nie jak na zbawienie
dobrze ze juz nie pada a pogoda moze byc:-) nie jest zle

ezoja to poszalejesz wieczorem
marzenka to mlody po bandzie pojechal z taczka
a ja nie mam ochoty na pierogi bo robie dzisiaj szparagi
;-)a my w tym roku robimy dzieciakom wczesniej wakacje w sumie o tydzien szybciej i czekam na nie jak na zbawienie

przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
hej
U nas tez jutro festyn po festynie dzieci do dziadkow a my do kolegi na urodziny
U nas tez jutro festyn po festynie dzieci do dziadkow a my do kolegi na urodziny
reklama
Podziel się: