Hejka LASKI
Melduje się i ja... Ostatnio jakoś tak mi czasu brak...
Godzina ZERO coraz bliżej, ja ciągle stoje na starcie z szykowaniem w sumie... noooo wózki powoli oglądam... I wczoraj się wzięłam i ubranka przejrzałam co mi potrzeba, i wniosek jeden: mam wsio

tylko mi zostały pieluchy, płyn do kąpieli i balsam, materacyk do łóżeczka no i wózek :-).
Młody u mnie też się sam kąpie i to już dośc długo, jak łapke miał w gipsie to mu pomagaliśmy ale tak to nie... Ma krzesełko żeby wejśc i wyjśc, zęby też sam umyje, tylko zawsze jak skończy to mnie zawoła na poprawke... No i ostatnio zapałał miłością do prysznica... Raz na jakiś czas wejdzie do kabiny a nie do wanny
Zakończenie miał w czwartek, fotke zresztą na fb widziałyście pewnie

ogólne zadowolony bo miesiąc w przedszkolu nie był i się stęsknił, dostał 2 książki na pożegnanie, tablo z dziecmi odchodzącymi, no i dyplom, było przedstawienie, w którym próbował brac udział i nawet dobrze mu szło bez przygotowania, potem poczęstunek... Ogółem muszę powiedziec że miło było...
Ja już włączam ostrożniejszy tryb życia bo skurcze mnie troszke męczą...
MADZIARENA też miałam Raf-pola z młodym, zadowolona byłam z niego, też świetnie zimą dawał rade, ale kurcze jakoś chcę czegoś innego, narazie przeglądam, tyle że nie wiem co będzie, a podoba mi się kolorystyka jak KROMA pokazała jak właśnie dla chłopca, a dla dziewczynki szary z czerwonym... Więc zwlekam, i chyba zapisze mojemu linki z kąd ma zamówic, i zamówi jak urodze
KROMA bardzo ładny wózeczek, a koleżanka nie fair zagrywa... Arek już ok? Ja tam młodego nie podnosze od stycznia
FUTURE i dokąd wybywacie?
EZOJA o jak fajnie, mężuś w domku będzie, mój za tydzień urlop zaczyna, 2tyg ale cieszę się jak cholera

. Wczoraj przejeżdrzałam przez twoją mieścinke, ale to tylko przejazdem było, i wychaczyliśmy z moim sklep z dachami, przy rondzie, nie wiesz czy solidna firma czy bubel? bo dziś byliśmy na wycenie i najtaniej wychodzi i się zastanawiamy czy nie jakiś szajsung...
No i chyba wsio, nie pamiętam co więcej miałam pisac...