reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gotowanie wg Pięciu Przemian

reklama
Panta jesteś kolejną osobą, do której skany nie doszły :baffled: Pojęcia nie mam o co chodzi. One są spore, więc może z tym jest kłopot.
Napisz mi, proszę, na gadu co mam Ci konkretnie wysłać.

niee, owszem mam wiadomosci na skrzynce, ale jeszzce duzo duzo miejca... ja tez nie wiem o co chodzi :()
i jeszcze mam pytanko do doswiadczonych :) gotuje wlasnie zupke malej, i przez przypadek pominelam jeden skladnik - gorzki i przeszlam do nastepnego slodkiego! jestem na siebie wsciekla bo nie wiem czy teraz wszystko poszlo na marne? wszystko dodawalam w dobrej kolejnosci, tylko pominelam jeden. PROSZE powiedzcie ze to nie szkodzi! :(

kurcze tego sie obawialam :( czyli cale mozolne przygotowania, sterczenie w kuchni i gotowanie na marne :( ale ze mnie ofiara!

dzieki dziewczyny za pocieszenie! i za rady. gotuje wg pp juz kilka dni, malej bardzo smakuje i, o dziwo pozlazilo jej to uczulenie! dziwne bo spodziewalam sie efektow najwczesniej po miesiacu...
Ivka napisze Ci na gg o jakie skany mi chodzi, caly czas zapominam :(

reklama
Witam
wczoraj dopiero wrócilismy z weekendu majowego:-)

dla małego nagotowane miałam jedzonko i w słoiczki pozaprawiane, wiec tylko herbatki, kawke i owsianke gotowałam, więc miałam troche luuuzu;-):-D:-) no i słonka załapalismy troche, mimo, że przez 3 dni wiało :baffled: ale za to sobota i niedziela bez wiatru:-)

u nas kawka z rana tylko, zaraz po przebudzeniu, Hubek sie budzi i odrazu mówi: 'Mamusiu kawka" :-D:-) po południu jakos nie jest zainteresowany...

squomage masz jakis fajny przepisik na jagnięcinke dla dziecka:confused: czy po prostu pulpeciki zrobić:confused:

Do góry