reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ja swojego też bardzo lubie. Zawsze miły i uśmiechniety. A poza tym wiem, że jest świetnym lekarzem. Ale na paliwko do swojego sportowego nissana Z3 musi zarobić :-D
Ale wiem za co płacę :-) i tez mnie serce nie boli jak wyciągam portfel żeby zapłacić za wizytę.

Najlepsze jest to, ze po badaniu na fotelu zawsze podaje mi rękę zeby mi pomóc zejść z fotela. Dla mnie to jest jakaś masakra ja tu bez gaci a on mi gentelmena zgrywa :rofl2: A i przystojny jest - ciacho. :-D

A ja kiedy nie wejdę to mam 4 strony do nadgonienia, na domiar złego zawsze 4 przedemną, hehehehe.

Paola - ja zawsze najpierw myję mydełkiem, a potem sparzam smoczki.

Ja zamierzam ubrac malutka w body na dlugi rekaw, pajacyka bawelnianego, kombinezonik zimowy, na glowe czapeczka kapielowa, czapeczka zimowa, kapturek od kombinezonu i albo w rożek, albo w śpiworek do fotelika - w samochodzie wloze do fotelika tylko w kombinezonie.

dagulla - gratulacje dla brata!!

Cyprysiowa - gratuluję porzegnania czopa, super, aby do przodu!

dziewczyny, wykończycie mnie cały dzień nadrabiam i nadal 4 strony przedemną...

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy na Was zawsze można liczyć:-)
Może faktycznie nie ma się czym denerwować na zapas.
Poczekam do następnego badania i jak dalej bedzie coś nie tak to wtedy będę się martwić:-)
Kilka dni zamartwiałam sie tym że mała mniej sie kręci.Dzisiaj jak sie okazało że tu wszystko ok tylko ta waga to znów załapałam doła.

Misiówka ja też mam ciągle zaległości w czytaniu BB:-D

Myszqa Eager fajne spotkanie;-)

Pisałyście dziewczyny o słodkiej chwili i teraz nie mogę przestać o tym myśleć:-p

Nikado zawsze możesz umówić się do jeszcze jednego gina i zweryfikować wszystko. Jeśli to cię uspokoi to nie ma co się zastanawiać.

YOKA osobiscie uwazam, ze to niedobrze ze nie badaja wewnetrznie. W 32 tyg wyladowalam na emegency prosto z pracy i dopiero sie mna zajeli jak w koncu w koncu w koncu zrobili mi to badanie wewnetrzne ze wlasciwie to sie juz zaczelo...wszyscy zdziwieni bo ktg nie wykazalo i kazali zostac w szpitalu. Nie zostalam dostalam 12 tabletek sterydow i poszlam do domu a tydzien wczesniej jak dzwonilam ze cos jst nie tak to mowili nie martw se to Braxton - Hicks! NIe mam pojecia jak mozna cos zdiagnozowac przez telefon - ale taki lajf.....jesli chodzi o badania usg i interpretacje moze narazie spokojnie natura jest madra, moje dziecko jest tak duze ze wychodzi poza skale - mam tylko nadzieje, ze bede miala wystarczajaco duzo sily zeby je urodzic. I jeszcze jedno najwazniejsze pierwsza ciaze proadzilam w Polsce druga tutaj i chyba tak naprawde to mam prawdziwego farta, ze nic ale to nic mi nie jest ani anemi ani proszkow ani nawet witamin mi nie potrzeba. Nie wiem jakby to bylo gdyby bylo inazej....

czekam z niecierpliwością co tam u marzycielki i Oliwki:-):-):-)

A ja własnie wciągnęłam talerz przepysznego spagetti....;-)

reklama
Do góry