Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to nic tylko czekać na akcje porodowąJa wrócilam ze spacerku dosc dlugiego i poszlam do wc i chyba odszedł mi czop, nie jestem pewna na 100%. Zjem obiad i bede sprzatac, moze cos ruszychoc jak czop odchodzi to moge za tydzien dopiero urodzic ale chcialabym zeby to czop byl bo to by znaczylo ze cos sie dzieje

ja tak z innej beczki.. teraz mi sie przypomnialomoj brat zdal na prawko wkoncu zdawal 13 i mowi do egzaminatorki ze 13 szczesliwy a ona do niego ze dla nastepnego juz niebedzie szczesliwy
nawet niewie kto bedzie zdawal i jak jezdzi a juz zaklada ze niezdal tak to wszystko jest ustawione z tymi egzaminami
![]()
tylko złość bierze jak się słyszy o takim ustawianiu egzaminów
nic tylko do gazety ich podać 

ja jeszcze jeżdżę autkiem i podejrzewam że będę jeździć do końca, niestety mojego M nie ma w kraju a ja jakoś muszę ogarnąć wszystkie sprawy - lekarza, zakupy, badania itp.a tak wo gule..ile z was kobietki jeszcze jeździ autem?
głowa do góry , tak jak mówią dziewczyny może masz błędnie obliczoną datę porodu, nie ma co się stresować na zapasDziewczyny jestem załamana właśnie wróciłam z wizyty.Miałam dzisiaj USG.Przez kilka ostatnich dni malutka kręciła się mniej niż zwykle i położna wyznaczyła mi dodatkowe badanie USG.Poprzednie miałam w 21 tygodniu ciąży. No i okazało się że dzidzia jest troszkę za mała na ten tydzień ciąży (1861g). Przepływy pępowinowe dobre ilość wód też ok ,ale waga jakieś 2 tygodnie do tyłu.

mimo że chodziła do niej regularnie i robiła u niej wszystkie badania....) 

a marzycielka napewno juz tuli swojego skarbka i poprostu zapomniala powiadomic ciocie malej![]()