reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie Kochane...

Ja też mam dziś jakiś taki dołujący dzień. Chodzę i ryczę w sumie bez konkretnego powodu. Ogólnie wszystko mnie dobija :-(Właściwie weszłam, żeby tylko poczytać, ale tyle się tutaj dzieje, że nie sposób nie napisać do Was.

Misiówka, głowa do góry... Ważne, że szwagierka już po operacji. Teraz serwujcie jej dużą dawkę optymizmu, żeby zaraziła się tym od Was, a na pewno wszystko będzie dobrze... A do Misi na pewno kogoś znajdziesz i będziesz razem z mężem podczas porodu :-)

YOKA wszystkiego najlepszego z okazji urodzin... Na faceta weź poprawkę, bo to tylko FACET :-D Chyba każda z nas tak od czasu do czasu ma, że najchętniej sama by się spakowała i wyjechała na bezludną wyspę byle z dala od FACETA...

reklama
Renia ty cała ciąże masz mdłosci ? Współczuje ci kochana, ja na samym poczatku nie miałam wcale, dopiero tak miesiąc temu jak się kładłam spac to mnie mdliło, ale skonczyło się po 3 dniach.

Agacia ja te mdłości to w 9 miesiącu mam dopiero, pamiętam że na początku w 3 do 4 miesiąca też miałam ale nie takie jak teraz:-(.

Agacia to jedno becikowe to dostaniemy normalnie bez problemu....1000zł dostaje kazda mamuska za urodzenie dzieca czy w zwiazku małżenskim czy tez nie.......

Nie załapiemy sie tylko na to drugie od MOPSU gdzie dochód na członka rodziny ( czytaj par w zwiazku małżenskim) nie przekracza 504zł....

Agacia to jedno becikowe to dostaniemy normalnie bez problemu....1000zł dostaje kazda mamuska za urodzenie dzieca czy w zwiazku małżenskim czy tez nie.......

Nie załapiemy sie tylko na to drugie od MOPSU gdzie dochód na członka rodziny ( czytaj par w zwiazku małżenskim) nie przekracza 504zł....
No własnie myslałam o tym drugim, bo to pierwsze to wiem ze nam sie nalezy. Ale szkoda mi trego drugiego :zawstydzona/y:

dolaczam do Was laseczki - ja tez z tych niezameznych;-) ale jak jestescie ubezpieczone np.w PZU itp to dostaniecie dodatkowe pieniazki za urodzenie dzidziusia i Wasi partnerzy rowniez mimo iz nie jestescie malzenstwem a to tez miedzy 800-1200 zl;-)wiec zawsze cos

reklama
A to widzę,ze nas tu znacznie wiecej w "wolnych związkach".... :-)
troszke nas sie uzbierało:-):-)

ja martwie sie o chrzciny, bo wiem, ze jest problem jesli nie jest się małżeństwem albo tylko po cywilnym:wściekła/y: chyba lepiej powiedziec ksiedzu, ze jest sie samotna matka to wtedy jest ok - co za polityka:wściekła/y:

Do góry