Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dla rannych ptaszków niespodzianka :
Ania urodziła Synka
Strzelec to super znak
Wiem co mówię 
Ja rowniez mialam pierwsza cesarke i u mnie maz byl caly czas obecny podczas "operacji"Oczywiscie nie dali mu przeciac pepowiny ale to zrozumiale i mial siedziec przy mnie od strony glowy
) A pod moimi piersiami postawili mini parawanik, ale on i tak podgladal
Potem dali mu coreczke zeby mi pokazal i 5 min wspolnego posiedzenia, dla mnie polezenia na stole operacyjnym, a potem to juz mierzyl , wazyl z nimi . Mam nadzieje ze druga cesarka bedzie podobna pod tym wzgledem
Wiec nie zamartwiaj sie , moze i u Ciebie tak bedzie mozna zrobic???? Orientowalas sie ??

:-Włąśnie dotsałam od niej smska i musiałąm się tą miłą wiadomością podzielić, wiec cytuję:
" Ja już jestem po wszystkim. O 23:55 odeszły mi wody, rozwarcie na 3 cm i skurcze co 3 minuty. Po 1:00 wzięli mnie na porodówkę. Przed 3:00 miałąm już 8 cm rozwarcia, ale głóka nie schodziła w dół, bo nie chciałam leżeć na boku. W końcu o 4:45 urodziłam. Nawet nie widziałam mojego synka, bo miałam zamknięte oczy, a oni szybko Go zabrali bo był zmęczony. Poród był dla mnie straszny, darłam sie tak, ze cały szpital mnie słyszał."
Jak dostanę wiecej info, to Wam napiszę
JENY JUŻ ?? 

GRATULACJE ANIU!!!!!!!!!!!!!!