reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hej dziewczyneczki!

Piszę żeby się pochwalić bo używałam dzisiaj tego dopplera i słyszałam serduszko mojego dzieciątka.
Oczywiście najpierw trochę trwało znalezienie go a to wcale nie jest takie łatwe. Cały czas słyszy się też swoje serce ale serce maluszka bije szybciej. Słychać też każde poruszenie się maluszka :-)
I mojemu Mężowi też dałam posłuchać i cieszył się jak wariat.
Ale dzidzia chyba nie lubi być podsłuchiwana bo ucieka ;-)

Myszqa ale masz super!! Mysle, ze nie tylko ja, ale wszystkie dziewczyny, beda ci zazdroscic:tak:
Ja od jakis trzech dni, zaczynam czuc ruchy mojego maluszka!!!:-) Rosnie mi chlop, bo zaczyna kopac, w trakcie meczow:-D. Najpierw myslalam, ze to moze burczy brzuszek, ale teraz moge smialo stwierdzic, ze mam mala rybke .Zycze Wam milej niedzieli:-)
Jestes ciekawa, jak tam Marzycielka sie czuje??? Mam nadzieje, ze bawi sie super i jest szczesliwa:-D

Hej kobitki:-)

Moja kruszyna nie chce dać mi się poczuć:-( zresztą właśnie wróciłam z imprezy...mieszkam w Gdyni a że dziś rozpoczęło się w Gdyni "LATO" i będzie się dziś działo aż do rańca to skorzystałam i wybrałam się na pokaz tańca z ogniem Mamadoo ...trafiłam też na występ bębniarzy ale moje maleństwo nawet przy bębnach nie chciało się do mamusi odezwać...haha...nie pozostało mi nic innego jak cierpliwie czekać...

Witam dziewczynki:-)

Ja po weselu czuję się świetnie! Impreza bardzo dobrze się udała Nasi rodzice wzorowo się zachowywali i było tak jak chciałam!Jestem szczęśliwa i Nikolcia również :-)
Wreszcie jesteśmy pełnoprawną rodzinką! :-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry