reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzięki za Wspaniałe Życzenia:-)

W 5 miesiącu podobno pojawiają się pierwsze krople mleka no i mi się pojawiły :tak:
A ja Wam się pochwalę ,że wróciłam od fryzjera i mam nowy fajny kolorek czarny ze złotymi drobnymi refleksami - śliczny jest:-)

Mam nadzieję marzycielko, że pochwalisz nam się trochę i wrzucisz parę fotek ze ślubu do galerii :-)

Wszystkiego naj naj naj z okazji jednego z ważniejszych dni w życiu każdego człowieka ;-)

marzycielka wszystkiego naj naj naj na nowej drodze życia, niech Wam się układa i niech wszystko co przed Wami będzie dla Was przygodą, oby jak najlepszą.
ja właśnie wróciłam z pierwszej rowerowej wycieczki z moim synkiem, mam już dość, moja kondycja podupadła, na drugi rok będzie lepiej, pozdrawiam pa pa.

Marzycielko życzę Wam wszystkiego co najlepsze w tym pięknym dniu:tak: Abyście byli szczęśliwi jak najdłużej:tak: I żeby jutrzejszy dzień był taki jak sobie wymarzyliście:-)

Po wizycie:maluszek ma 10cm,główkę mial na dole, niestety był za mały zeby okreslic pleć. Na pewno uda się za miesiąc:) Pierwszy raz miałam usg przez powłokę brzuszną i jestem trochę zawiedziona:( nic nie widzialam, nic kompletnie nic:(

pozdrawiamy

Marzycielko
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia dla Ciebie i twojej rodzinki życzę ja wraz z Kosmitą. Oby maleńka dobrze się sprawowała w tym pięknym dniu.:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry