reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Marzycielko, życzę Ci pięknej pogody i duuuuuuzo spokoju, bo wiem jaki to nerwowy dzień.

Pogłaszcz ode mnie i mojej kruszynki Nikolcie. Trzymajcie się ciepło i czekamy na relacje i zdjęcia:-)

aga_irlandia ja też Cię gorąco pozdrawiam i wiedz, że czasami myślę o tobie i aniołku. Mam nadzieję, że masz od strony rodziny duże wsparcie.

Cieszę się, dziewczyny że macie nowe rodzinne samochody, nas narazie nie stać mamy naszą srebrną strzałę kupioną zaraz po ślubie ma 17 lat, ale mam taki sentyment do niej( bo to ona opel calibra), że ciężko by było się rozstać. Śmieje się tylko, że mąż będzie mnie wyciągał dźwigiem niedługo bo bardzo niski ten samochód :tak:

Marzycielko życzę Miłości, Miłości, Miłości pięknej uroczystości i udanej zabawy
72ca7aa1f2.png

Cześć:-) jednak dzwonili z gabinetu, że mam być o 18. No więc przyszłam zdać relacje:tak: dzidzia ma 11,2 cm, serduszko bije 148/min, i stoi na głowie:-D serio ! główka jest całkiem w dole a nóżki w powietrzu:tak:kilka razy pokazał nawet "piątke", czyli całą łapkę z rozstawionymi paluszkami:laugh2: było ciężko z rozpoznaniem co tam ten szkrabek ukrywa, ale chyba się udało będzie chopćyk :-D coś mu tam bimbało, a lekarka mówiła, że Ona się raczej nie myli, no zobaczymy na 100 % za miesiąc na kolejnej wizycie, jesteśmy z narzeczonym baaardzo szczęśliwi, zresztą na razie tylko ja wiem o płci bo mój na razie chce mieć niespodziankę:-D a ja mam teraz ciężkie zadanie, bo zacznę już myśleć o imieniu dla szkraba:tak: ok. to na tyle moich dobrych wieści, życzę Wam Wszystkim dobrej i spokojnej nocy

edee24 bardzo fajnie!!! Super wiadomosci;-)
Marzycielko, zycze ci wspanialego slubu, i trzymam kciuki, zeby sie wszystko udalo:tak::tak::tak:Masz slub w uroduimy mojej siostry:-)
Zycze wszystkim milego wieczoru:-)

reklama
Marzycielko - Wszystkiego co najlepsze na tej nowej drodze życia. Dużo miłości, słoneczka na co dzień i szczęścia. I oczywiście życzę Ci, aby ten wyjątkowy dzień był właśnie taki, jak sobie wymarzyłaś.

A co do płyt z muzyką to jest bardzo fajna seria Klasyka dla Maluchów czy jakoś tak. Tylko nie wiem, gdzie można kupić, bo moja mam kolekcjonowała to Jaśkowi z jakąś gazetką chyba. Utwory specjalnie dobrane są do możliwości percepcyjnych dziecka. I powiem Wam, że to działa. Jaś na troszkę ponad 2 latka i często sam z siebie nuci zasłyszane kawałki, a ostatnio, widząc w mieście jakiś pomnik pytał, czy to Pan Beethoven ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry