reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześć dziewczyny, dosyć długo się nie odzywałam, bo jakoś szybko wszystko i wszyscy mnie denerwowali ( choć raczej z byle powodu), ale byłam i jestem ciągle na bieżąco z Waszymi postami:-) A dziś postanowiłam napisać, bo chciałam się pochwalić, że wczoraj zakupiłam nowy większy (rodzinny) samochód (renault scenic) specjalnie z myślą o fasolce:tak: i możliwością zmieszczenia całego wózka w bagażniku:tak:. A tak poza tym to mam prośbę, żebyście trzymały dziś kciuki za mojego bobaska, bo idziemy z narzeczonym o 21 na usg (prywatnie- dzwonili z gabinetu, ze lekarka będzie dziś pózno), no i mam ogromną nadzieję, że i tym razem ja będę mogła napisać, czy będzie dziewczynka czy chłopczyk:-)

reklama
Cześć dziewczyny, dosyć długo się nie odzywałam, bo jakoś szybko wszystko i wszyscy mnie denerwowali ( choć raczej z byle powodu), ale byłam i jestem ciągle na bieżąco z Waszymi postami:-) A dziś postanowiłam napisać, bo chciałam się pochwalić, że wczoraj zakupiłam nowy większy (rodzinny) samochód (renault scenic) specjalnie z myślą o fasolce:tak: i możliwością zmieszczenia całego wózka w bagażniku:tak:. A tak poza tym to mam prośbę, żebyście trzymały dziś kciuki za mojego bobaska, bo idziemy z narzeczonym o 21 na usg (prywatnie- dzwonili z gabinetu, ze lekarka będzie dziś pózno), no i mam ogromną nadzieję, że i tym razem ja będę mogła napisać, czy będzie dziewczynka czy chłopczyk:-)

Gratuluję nowego samochodu. My także nabywamy większy czyli Renault Espace dlatego , że mamy również 2 bardzo duże psy;-)
Trzymam kciuki za wizytę u lekarza i mam nadzieję , że juz poznasz płeć dzidzi:-)

edee24 super, że sprawiliście sobie nowe autko. Będę trzymała kciuki, żebyście poznali płeć. Ale zaraz napisz:-D co tam widzieliście ciekawego.

Czy wy też jesteście rozdrażnione?

czesc dziewczyny...chcialam was tylko pozdrowic i zobaczyc jak sie czujecie...wiem ze juz do was nie naleze...ale ...jeszcze niedawno mialam tutaj miejsce...szkoda....pozdrawiam was dziewuszki i zycze wszystkiego dobrego:tak::zawstydzona/y: u mnie wlasnie dzis jest tydzien od zabiegu:-(:zawstydzona/y::-(

edee gratuluję autka no i 3mam kciukaski za to żeby kruszynka pokazała co ma między nóżkami:-)

aga cieszę się,że tu zaglądasz i szczerze mówiąc to aż serce mi się ściska...tak bardzo bym chciała żeby Ci się w końcu udało
...masz już jakieś wieści co do przyczyny ?:-(

dzieki yoka28,,,,badania robilismy we wtorek i podobno bedziemy czekac kilka tygodni...mi wzieli 8 ampulek krwi a mojegmu mezowi tylko 2....swoja droga po takiej ilosci powinni cos znalezc...my juz wiemy ze znowu bedziemy probowac ale teraz to musimy poczekac na wyniki i na zielone swiatelko od lekarzy...ps.ogladalam wasze brzuszki i zdjecia usg....slicznie wszystkie wygladacie....tez bym juz tak wygladala...bylby ponad 13 tydzien....buuuuuu

zapominajka dzieki...ja wlasciwie to sie tylko przenioslam na ciaza po poronieniu....to jak na razie forum dla mnie....bede tu do was zagladac ale napewno juz nie tak czesto...to wasze miejsce...moje niestety wypadlo z kolejki ....ale moze w przyszlym roku uda mi sie zajac miejsce w ktoryms miesiacu?kto wie....moze nastepnym razem...chociaz mowilam ze to bedzie ostatni...ale jednak nie jest to takie proste tak poprostu zrezygnowac jesli sie tego tak pragnie...choc rozsadek podpowiadalby dac sobie spokoj to ja nie potrafie...i najchetniej to juz bym chciala byc znowu w ciazy....ale nie moge sobie na to pozwolic jesli nie poznam przyczyny...nie moge znow przez to wszystko przechodzic...nastepnym razem MUSI byc szczesliwe rozwiazanie

reklama
U mnie dzidzia sie rusza i mnie gilgota :tak: super uczucie juz nie moglam sie doczekac pozdrawiam.

Ale masz super zdjęcie z USG!!!!:-)

Aga mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni i w końcu zajdziesz a nstępnie donosisz ciążę całą i zdrową.

Ja dziewczynki za pół godziny wyjeżdżam do Starachowic szykować się do Ślubu.
Napiszę do WAS w weekend i może jutro jak tam przygotowania i jak juz po Ślubie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry