reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Okruszku gratuluje 5 z obrony Panie magister;-)
Cyprysiowa gratuluje synka ;-)
marzycielka widzę ze już córcia ma imię ;-) zresztą bardzo ładne

A dziękujemy :-)
Tak imię mam i dla synka i dla córci juz dawno wymyślone. Mam nadzieję, że do Nikosi dołączy jeszcze za jakiś czas Maxymilianek.:-)

Witam się!:-)
Wczoraj wróciłam z Polski, na usg wszystko ok. Termin porodu 3 dni wcześniej niż wg OM.
Gratuluję dziewczynom, które poznały płeć swojego maluszka, ja również nie moge się doczekać.
Jutro mam usg, tu w Anglii, takie dokładne genetyczne, bo w Polsce było krótkie, takie potwierdzające ciąże.Denerwuję się, mąż jedzie ze mną -na szczęście.;-)

Witam się!:-)
Wczoraj wróciłam z Polski, na usg wszystko ok. Termin porodu 3 dni wcześniej niż wg OM.
Gratuluję dziewczynom, które poznały płeć swojego maluszka, ja również nie moge się doczekać.
Jutro mam usg, tu w Anglii, takie dokładne genetyczne, bo w Polsce było krótkie, takie potwierdzające ciąże.Denerwuję się, mąż jedzie ze mną -na szczęście.;-)

Będzie dobrze nie denerwuj się!!!
Pamiętajmy , że 98 % rodzi się zdrowych dzieci;-):-)

Piękne mamusie dajcie znać gdzie moge kupić utwory klasyczne zebrane na płytce dla niemowlaczka??:-)
Ja słucham Gothic Metalu ale niektóre kawałki są za ostre dla Nikolci :tak:

hej kochane witam was w ten piekny dzionek:-)
Dziękuję Wam wszytskim za ciepłe słówka ja tez się straznie cieszę, ze to juz po egzaminie, choc teraz szczerze powiedziawzy nie bardzo mam co robić, oprócz sprątania, czytania ksiazek i pisania do Was...strasznie nudno jest...:-(
Utwory klasyczne...cieżko powiedzieć, ja swoje kupiłam juz bardzo dawno temu w sumie dla siebie ale teraz mój maluszek będzie ich słuchał:-D
Pozdrawiam Was cieplutko
Pytia nie przejmuj się twoje maleństwo napewno zostanie w brzuszku, bo gdzie by mu mogło byc lepiej niz u mamy pod serduszkiem:-) Głowa do góry bo ci się smutasek urodzi;-)

Super galeria:-) aż nie chce się wierzyć, że w brzuszkach nam rosną takie cuda.

Marzycielko sprawdzałaś na allegro. Tam jest sporo najróżniejszych rzeczy, może i coś z klasyki znajdziesz dla was;-)

Super galeria:-) aż nie chce się wierzyć, że w brzuszkach nam rosną takie cuda.

Marzycielko sprawdzałaś na allegro. Tam jest sporo najróżniejszych rzeczy, może i coś z klasyki znajdziesz dla was;-)

Jeszcze nie sprawdzałam ale zaraz to zrobię.

A galeria będzie się powiękaszać i powiekaszać...:-);-)

reklama
Marzycielko śliczna galeria:tak: Ja miałam na razie tylko jedno USG to pierwsze dopochwowe....Teraz będę miała dopiero w 20 tc...Nie wiem czemu tak,ale chyba zmienię lekarza...
Kluliczku dziękuję za wiadomość:) Zrobiłam tak,jak pisałaś.Może tym razem się uda:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry