Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.dagulla uwazaj na siebie i mierz cisnienie regularnie a bedzie oki, trzymam kciukasy;-)mi tez sie chce co chwile pic ale polozne stwierdzily ze mam lekkie obrzeki czego ja niewidzialam i mam mniej pic no to pilam mniej i nogi caly czas jak tylko leze mam wyzej i soli tez juz nieuzywam i co ...dupa wlasnie mam balony zamiast nog a rano bylo jeszcze oki![]()
Biedna Yoka :-( ale wazne ze ma juz mala przy sobie/
Gratulujemy!
Co do jedzenia w trakcie laktacji to ja mam powiedzialne i w szpitalu i przez srodowiskowa ze nie przesadzac ale uwazac na to co sie je. Nie mozna cytrusów, czekolady, orzechów, tlustych,smazonych potraw, pikanterii jakis no i tych wzdeciowych.
Ja narazie nie narzekam, nic mi nie brakuje do jedzonka.
Byla dzis u nas polozna.Dzis bede werandowac maluszka a sobota,niedziela jak bedzie ladnie to idziemy na pierwszy spacerek
Marzycielka po ile wyszłyscie?
Lista jest zrobiona
Dziękujemy za listę!!!!!
....skąd ona przychodzi ze szpitala czy przychodni jak to załatwia się
ale po co mam sie stresowac jeszcze
zobaczymy co mi dzis lekarz powie pewnie do szpitala chociarz wolala bym zeby mi zwiekszyl dawke leku np. no ale wiadomo ze najwazniejsze zdrowie malego ;-)