Anka34
mamuśka
Witam
Skończyłam 36tydz, Tomcia caly czas czuję po prawej stronie, właśnie skończył czkawkę. Czy Wy też macie bule pachwin i krzyża, bo ja czasami wymiękam? I jak dajecie sobie radę ze zgagą?
Mi pomaga reni.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam
Skończyłam 36tydz, Tomcia caly czas czuję po prawej stronie, właśnie skończył czkawkę. Czy Wy też macie bule pachwin i krzyża, bo ja czasami wymiękam? I jak dajecie sobie radę ze zgagą?
A może Wy - dziewczyny - wiecie jak to jest??????????
Czy ja muszę mieć już skurcze jakieś przepowiadające, czy coś... Czy po prostu samo przyjdzie w jednym dniu?????
więc nie martw się...

....wysprzatałam szafki w kuchni...poprasowałam troszke i wyciągnęłam powoli kilka ozdóbek świątecznych....jakieś serweteczki i takie tam...bo potem pewnie nie bede miala do tego głowy...Kinga ja te mam i bóle w pachwinach,takie ciągniecie uciążliwe i w krzyżu...i do tego chodze jak pingwin....Witam

, jakoś na koniec nie moge się oprzeć - potem i tak nie będe mogła
.