Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Hej wszystkim
Mam rozwarcie na dwa palce, skurcze co 5 minut i .............. jestem w domku, coraz bardziej mi się to podoba, boli jak nie wiem ale mam wrócić do szpitala jak mi wody odejdą. Więc zapowiada się ciekawa nocka..... ciekawa jestem czy się prześpie, położna powiedziała że przed weekendem urodzę
.
Miłej nocki
Ps. Anka jednak ty urodzisz pierwsza.
witam :-)
ja juz w domku oczywiscie nieuda mi sie nadrobic zaleglosci ale jak znajde wiecej czasu to postaram si co nie co opisac;-)
gratuluje wszystkim mamusiom;-)
aa wo gule to zapomniałam wam napisac o najwiekszej atrakcji z dzisiejszej nocy
leze sobie leze..az tu nagle czuje..smierdzi...ale se myslę sni mi sie czy omamy jakieś mam...ale smierdzi co raz mocniej...jakby cos sie paliło..dosłownie czymś zwęglonym...co chwile ktos wychodzi na korytarz-nie tylko ja to czułam-i co jest co tak smierdzi czy sie pali czy co..a to....pielęgniarka sobie pasztecika odgrzewała i przysnęła haha tak sobie go podgrzała ze cały oddział zadymiony i smierdzący..no i oczywiście postawiony na równe nogi
![]()

Witam dziewczyny
Spać nie mogę, mam skurcze i boli mnie, w Polsce już bym pewnie miała córcie przy sobie a tutaj mam się męczyć...... teraz to nawet boje się do nich jechać bo znowu mnie do domu wygonią, chyba w domku urodze.

nawet mi się nie chce pisać jakich durnych ,ale próbkę wam zrobię:

. Dodam jeszcze że Klara ma właśnie kosmiczny katar i jest lekko przeziębiona - i miałaby tam siedzieć i wszystkich zarażać 

i jeszcze skupić się na zadaniach domowych i ona i ja - no niezłe

. 
. Mama to mama ale czasem mam mordercze myśli 
Dziewczyny ja nie wiem co sie dzieje, od wczoraj tak boli mnie krocze, że mam problemy z chodzeniem i wszelkiego rodzaju ruchami:-(.
No i jeszcze opuchlizna
Pozasłaniam w domu wszystkie lustra i gdzieś się zaszyję, bo nie mogę ze sobą wytrzymać!

Nawet zdjęłam złotą bransoletke z ręki, którą zawsze noszę, ale wiecie jak to w szpitalu-kroplówkę by chcieli podłączyć i musiałabym zdjąć....i jeszcze by ją wcieli

A ta kobieta mogła rzeczywiście "oddać" Ci te wody
Ale już niedługo....;-)
, na koniec miałam ochotę praktykanta pogryźć - jakaś taka niedorajda była z niego, lekarka przyszła żeby mnie zbadać a ten skubany mówi że jeszcze nie jest gotowy i tak jeszcze pół godziny przeciągnął, ja myślałam że poduszke pogryze
.
nie mam pomyslu na ta bezlitosna zaloge, ale jestem z Toba caly czas;-)
ja juz tez coarz gorzej sypiam i co zmieniam bok to mam wrazenie , ze brzuch na kamieniu klade, bo mala tak sie starsznie prezy, ale jeszcze troszke laseczki i.. hmmm no tak dalej nie bedziemy spaly
ale to juz co innego;-)Agatkas daj znac po wizycie:-)Ale mam dobry humorek bo dzisij mam USG na 17![]()