kana161
Mama "terrorystek" :P
AJ agentko tak trzymaj:}}}}Kana chcą poród naturalny to będą go mieć, lewatywki w domku nie zrobie..... jak naturalnie - to naturalnie hahaha.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
AJ agentko tak trzymaj:}}}}Kana chcą poród naturalny to będą go mieć, lewatywki w domku nie zrobie..... jak naturalnie - to naturalnie hahaha.
Dziewczyny ja nie wiem co sie dzieje, od wczoraj tak boli mnie krocze, że mam problemy z chodzeniem i wszelkiego rodzaju ruchami:-(.
No i jeszcze opuchlizna
Pozasłaniam w domu wszystkie lustra i gdzieś się zaszyję, bo nie mogę ze sobą wytrzymać!

niecierpie go......!!!!!!!!!!!!Cześć dziewczyny:-) W końcu wróciłam do domku:-) A właściwie wróciliśmyDopiero się rozpakowujemy,a właściwie mąż to robi także muszę mu pomóc;-) Jak trochę się ogarnę to się do Was odezwę.Dziękuję wszystkim za pozdrowienia,ja też pozdrawiam Was wszystkie i dzieciaczki
![]()
Przynajmniej humor ci dopisuje! Zapominajka ja mam to samo a opuchliznę jeszcze do tego mam tylko z lewej strony więc sobie wyobraż jak wyglądam
Ale mam dobry humorek bo dzisij mam USG na 17![]()

(wg usg)