Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Xpatrysiu jak bedziesz miala chwilke to daj znac gdzie rodzilas tzn w ktorym szpitalujeszcze raz gratuluje oleczka
![]()
no to widze że nie tylko ja biore sie ostroo do roboty![]()
ejj może głupio to zabrzmi,ale jak wykonac masaz sutków
?

Cześć kochane :-)
Dzis mamy jeden z cięższych dni-Mały wciąż płacze, a my nie wiemy, jak mu pomóc :-( Ma problemy z łapaniem cyca...
tygrysku rodziłam w Koperniku, właściwie to zdecydowaliśmy się tam rodzić w poniedziałek po południu, a w nocy już rodziłam :-)

oli pewnie zachwilke sie nauczy jesc z cucucha

a ty sie trzymaj i niepoddawaj sie

Kochana, to tak jak ja, tez już nie liczę, ze nadrobię, tego posta produkuję już 2 godziny, ciągle brak czasu.
Na dodatek też nie poznaję synów, tak mnie wkurzają, niby nic nie robią, ale ja ciągle się na nich drę, bo zachowują się czasem jak nienormalni.
To chyba ja jestem wyrodną matką, bo najchętniej to ucieklabym z tego domu wariatów i wróciła jak się wszystko unormuje.
Dopisuję sie do waszego klubu, też Malutka daje czadu i nie wiem jak długo to wytrzymam, całe noce na cycku, dzisiaj po karmieniu około 23 w nocy, dałam jej jeszcze 30 ml z butli, zeby trochę pospała, a ona i tak wstała po godzinie i w ryk.
Boję się dzisiejszego wieczoru, bo maż dzis wyjechał i zostałam sama, na pewno przeryczę cały wieczór i nie wiem czy dam radę wykąpać Malutką
;-)witam czy znacie jakies forum dla grudniowych ojcow?????
Marzycielka tez juz zakupilam podobne nosidelko, ale bardziej z mysla o moim mezu, bedzie smigal z malą na brzuchu, niech zobaczy jaki klocek nosilam przez tyle miesiecy i jak czasami bylo ciezko:-)
czesc dziewczynki....
przyszlam pogratulowac rozpakowanym mamusiom jesli takie sa ( bo nie jestem w stanie przeczytac wszystkiego) a tym ktore czekaja zyczyc rychlego rozwiazania
pozdrawiam

Czesc dziewczyny
U mnie cały czas to samo, najchetniej zamknęłabym się w pudełku, popłakła troche, zasneła i obudziła za rok :-(. Jestem zmeczona, czuje sie samotna i wszystko mnie przeraza. Nawet jedzenia mi sie nie chce do siebie szykowac.ale nie bede juz wam tutaj narzekac.
Ciekawe co u Paoli i Reni.

Cześć kochane :-)
Dzis mamy jeden z cięższych dni-Mały wciąż płacze, a my nie wiemy, jak mu pomóc :-( Ma problemy z łapaniem cyca...

Marzycielko jak tak tesknisz to ja chetnie odstapie ci swój poród, co ty na to? Moze dzis w nocy?![]()

Gratuluje !!!!Przynosze wiadomosc od Arlets:
"Urodzilam o 15 chlopaka malego Nataniela.53cm 3230g"
A my GRATULUJEMY!!!![]()