Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
!!!!
Wiec grzecznie przyszlam dzisiaj na pobranie krwi a tu nagle doktor chce ze mna porozmawiac. A wiec chodzi o to ze oczywiscie zrobia mi cesarke ale dopiero po pobraniu wod plodowych z mojego brzucha. Dlaczego pytam ? O Boze ?Co sie stalo? A oni mi na to ( UWAGA!!!!)..........poniewaz mam date cesarki o 2 dni wczesniej niz ustawowo robia i w takim wypadku musza sprawdzic czy plucka dziecka sa dojrzale ,ale juz 2 dni pozniej (czyli w poniedzialek)gdybym miala date cesarki to juz nie trzeba byloby robic biopsjii bo ustawowo plucka sa juz rozwiniete!!!!
No K...A, bo juz inaczej nie moge powiedziec. Teraz jeszcze lepiej, ryzyko jest takie ze przebija mi wody plodowe badz "szansa" ze nakluja dziecko, bo juz malo miejsca w brzuchu!!!

.
o 8 kurde mnie kurier obudzil i od tego czasu nadrabialam zaleglosci na bb
matko ale macie przerob tych postow
dzis nocka nawet przespana czuje sie tez troszke lepiej wiec narazie ok
jutro mam kolejna wizyte u lewkarza i ktg wiec zobaczymy co tam sie yu mnie wyprawia w brzusiu
ale caly czas tlumacze Filipkowi ze musimy poczekac na WIELKIE WYJSCIE FILIPKA do 12 grudnia gdyz wtedy tatus bierze urlopik do 5 stycznia i mamusia bedzie wtedy spokojniejsza jesli chodzi o to wszystko

ciekawe czy poslucha mamusi

jeszcze raz gratuluje oleczka