reklama

Grudniowe mamusie 2008

Paola - od brzucha jest gastrolog.

Anuska - wyluzuj, olej wszystkich, a mąż wygodny jak mój, hehehe, tyle, że on się odwróci do mnie dupą i udaje, ze śpi, hehehhe, bez względu na kaliber katastrofy, hahahaha, olać, mówię ci, szkoda życia!!

reklama
Witajcie Dziewczyny...
az mi ulzylo jak skonczylam czytac...tyle napisalycie:))))

Renia zlituj sie, przyyyyjjj, tu tez tak kochanie jst. Przyjma Cie do szpitala jak masz rozwarcie na 4cm albo 3 skurcze w ciagu 10 min trwajace przynajmniej minute. Orgazm w sztyfcie, ze sie wyraze...

Mnie nie przyjeli - dzwonilam jak mialam skurcze co 4 min trwajace 40 sec, tak chociaz zeby ich uprzedzic, ale w sumie to dobrze, ze mnie nie przyjeli, bo w koncu wszystko sie rozeszlo po kosciach....noz kurka wodna nie wchodzilam nawet i sie nie meldowalam, bo taka wkurzona chodzilam ze hej!!

Juz spakoana, ogolona hmm, opieka do starszej cory wszystko postawione na rone nogi a tu d*** blada!!

Wiec Renia moze masazyk, albo seksik, albo suteczki choc ja juz sceptyczna jestem....

A dzis dziewczynki to z tej niecierpliwosci, pojechalam znow do Polskiej ginki i poprosilam o taki skuteczny masaz szyjki - Jezuniu kochany czuwaj nade mna...tyle ze jakos nie czuje, zeby cos mnie bralo...a TU WIADOMOSC DLA ANOLI - KOCHANIE TA GINKA JEST SUPER KOBIETA, NORMALNIE BIERZE POLOWE TEGO CO OSTATNIO PLACILAS I UWAGA NA KONIEC WIZYTY ZA TE MEKI POWIDZIALA - TA WIZYTA NIC NIE KOSZTUJE!!!!!!!!!

To nie jest popularne laski w tym kraju zwlaszcza ze bez jaj prywatnie i wsrod Polakow...myslalam, ze jej stopy wycaluje:))))

Kochana Kobieta, az widzialam zal w jej oczach jak robila ten masaz, no w szoku jestem!!

Potem poszlam jeszcze na zakupy do Tesco, boli mnie doslownie wszystko, mam depresje przedporodowa i bedzie smiesznie jak urodze w mikolajki, zlaszcza ze corka urodzila sie 6.06:))))

Takze dzieczynki ustawiam sie z powrotem w kolejke do bociana:))))

Aneczka kochanie moje gratulacje!!!! Mam nadzieje, ze obie czujecie sie dobrze:)))

Co do czcionki to ja tez postaram sie dostosowac, bo tez potrafilam narozrabiac czasami, ale zasady po cos sa.

Jesli chodzi o czat to pomysl nie jest zly, ale raz ze mamy nie maja tak czasu... dwa ze nie bedzie mozliwosci nadrobic co u was i w koncu potracimy rachube co u kogo i trzy topik nam sie opustoszy takze ja sie niestety ale wypisuje...wole czytac 20 stron:))

Pozdrwiam Was wszystkie serdecznie. Renia przyyyyyjjjjj mowie, i ja sie nastepna w kolejke prosze:-):-):-):-)

Juz spakoana, ogolona hmm, opieka do starszej cory wszystko postawione na rone nogi a tu d*** blada!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Laski pijana to ja nie jestem:)))):-):-):-):-):-)
A wynikaloby z tego zdania, cos mi literki pouciekaly:)))

Ok miłe panie jutro ide do szpitala i będą mi wreszcie wywoływali poród, jade na 8 rano czyli na 2 waszego czasu, także pewnie przed wyjazdem się odezwę. Nie wiem jak Was powiadomie bo ja nie mogę do Polski wysyłać sms-ów i z Polski nie dostaje sms-ów a Ewushka też jutro ma poród, jeśli mój będzie miał głowe to Was powiadomi, zobaczymy:-).

Moja kruszynka słodko lula po cycusiu......więc i ja idę sie przytulić do mojego Z bo ostatnio jakoś siebie zaniedbujemy.....

A Wam wszystkie friendy życzę spokojnej nocki:-):-):-)

renia 3mam kciukasy!!!;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry