reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam mamuśki

Moje siostry na bolące brzuszki podawały espumisan w kropelkach dla maluszków, polecam działało jak ręką odjął . Wiem, że niektórzy odradzają leków u noworodków ale uwierzcie te działają a moi siostrzeńcy (Tosia 18m-cy i Szymek 14m-cy) przeżyli bez kolek i bulów brzucholków :-)

reklama
YOKA a ona ma zaparcie? Moze sprobuj koncowka termometra?

Co do mleka to na noc jej daj sztuczne, ale swoje musisz tez odciagnac, zeby pozniej nie bylo tego samego...trzymam kciuki - glowa do gory.

Renia....moje ogromniaste gratulacje!!!nareszcie!!!dużo zdrówka i wracajcie szybko!!;-)
kana
mój Z ma synka i córe z pierwszego małżeństwa i mieszkają w Tczewie.....Twoje okolice.;-)
dzwoneczka to nie zaparcie....myślę że poprostu bardzo boli ją brzuszek....ale jak narazie troszkę przeszło....pospała ...na noc daję Nan....

kigna te kropelki są od 1-go miesiąca życia....:-(

Renia!!!Ogromne gratulacje! w końcu sie doczekałaś swojej królewny..no i jak narazie najwiekszej....czekam na relacje z porodu bo urodzić dzidzie ponad 4kilo to nie taka łatwa sprawa :]
a my dziś mamy milusi dzień za sobą..po powrocie ze szpitala małe co nieco z mężulkiem później do dziadków na obiadek po powrocie znów tatuś przecierał synkowi szlaki..tak więc nie tracimy czasu :]
Yoka-biedna Oliwcia....łatwiej wymienić jest co można jeść w okresie karmienia niż nie...na pewno sobie zapamietam zeby sałatki z octem sobie darować

witajcie

Gratulluje rozdowjonym slodkich maluszkow..:)

YOKA..malutka mozliwe ze ma kolke..biedna i Ty rowniez wspolczuje strasznie..rob jej masaze brzuszka jak bedzie plakala..nozkami zgietymi w kolankach lekko dociskajac do brzuszka tak delikatnie i ruchy zgodnie z wskazowkami zegara..no niestety koleczki sa straszne..espumisan lepiej skonsultowac z lekarzem..teraz wiesz juz czego nie wolno kwasnego mocno jesc..hehe..ja mialam tak jak najadlam sie mandarynek a mlody cierpial caluska noc a ja z nim ..powodzenia i oby juz koleczki nie przyplataly sie

na koli ciepy strumien z suszarki pomaga byleby niepazylo :tak:

reklama
witajcie

Gratulluje rozdowjonym slodkich maluszkow..:)

YOKA..malutka mozliwe ze ma kolke..biedna i Ty rowniez wspolczuje strasznie..rob jej masaze brzuszka jak bedzie plakala..nozkami zgietymi w kolankach lekko dociskajac do brzuszka tak delikatnie i ruchy zgodnie z wskazowkami zegara..no niestety koleczki sa straszne..espumisan lepiej skonsultowac z lekarzem..teraz wiesz juz czego nie wolno kwasnego mocno jesc..hehe..ja mialam tak jak najadlam sie mandarynek a mlody cierpial caluska noc a ja z nim ..powodzenia i oby juz koleczki nie przyplataly sie

na koli ciepy strumien z suszarki pomaga byleby niepazylo :tak:
Staram się robić masażyki ale obawiam się o pępuszek...jeszcze nie odpadł jej kikucik a nie chciałabym zerwać go niechcąco...:-(
A co do mandarynek to nawet mi nie wspominaj....uwielbiam je....i mam na nie straszną ochotę...tymbardziej że cała miska takich ślicznych stoi na stole....:-( ślinka cieknie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry