reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
:-):-):-):-):-):-)

Anoli planujesz jakies srodki znieczulajace? Czy idziesz "live"?:)

Dunia a Ty grzecznie kochana czekaj na swoja kolej, jeszcze masz tydzien:))) A badanie do przyjemnych nie nalezy, uwierz mi na slowo:)

Myslalam zeby wziąć epidural, ale jak czytam wasze relacje to mysle sobie ze ja tez dam rade bez znieczulenia, ze to chyba da sie przezyc na zywca:-) A jak bylo u ciebie?

Ide z informacją
"Uprzejmie donosze iz o 17.30 urodził sie Jaś. Ma 56cm i 3200g dostał 10 punktow porod mialam ekspresowy przyjęta zostalam o 15 a o 17.30 urodzilam Myszqa"

GRATULACJE KAROLINKO :-)

A my już w Starachowicach:-)
Mała śpi a ja próbowałam Was nadgonić ale mi nie wyszło do końca:baffled: hihi taka produkcja , ze ho ho..

Mojemu M na rozmowie poszło bardzo dobrze i prawdopodobnie w kolejny czwartek będzie znowu zaproszony na drugą rozmowę i zadecydują jak i kiedy będzie pracował.
Na razie jeszcze jakieś testy musi zrobić i zobaczymy co dalej ale jesteśmy dobrej mysli no i szukamy jeszcze innych firm :-)

Dzięki za pamięć :-)

Myszqa gratulujemy

A ja dostałam zdjęcie od Ewushki jej syneczka i muszę powiedzieć że jest cudowny, tylko nie umiem wstawić bo mam go w telefonie:no:.
Ewushka jest jeszcze w szpitalu, jest z nią coraz lepiej... miała zapalenie jamy brzusznej:-(, reszte napewno opisze jak wróci:tak:.
Ewushka życzymy szybkiego powrotu do zdrowia.

uu jakie pustki... no co jest pelnia na was podziałała tylko nie na mnie ejj no ja sie tak nie bawie :no::-p
a mój maluszek takie grzeczne dziecie i budzi sie wtedy kiedy ja..w nocy jak sie przebudzalam to on razem ze mną i brykał,kładłam sie do zasypiania i sobie mysle to teraz nie zasne jak mały buszuje a tu cisza..on tez w kimono haha to sie zgralismy :-D

reklama
Myszqa gratulacje ogromne!!!

Hmm... szkoda Patrysia że wcześniej nie napisałaś, bo miałam już ostatnią wizytę u mojej gin:-(, a nie chcę znowu jej płacić za następną. Ciekawa jestem czy by mi to zrobiła, bo ona jakaś taka dziwna jest:no:

dunia rzeczywiście straszna gapa ze mnie. Na swoje usprawiedliwienie mam to, że pochłania mnie bardzo opieka na Maluszkiem i czasami nie czytam Waszych postów tylko szybciutko je przeglądam :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry