Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i aż strach ja rozpakowac z tego worka najwyzej będzie na pół pokoju a my pod choinką bedziemy siedzieć ! Boję sie że wpadnę w depresję:--
-
-(bo łzy same mi leca jak mała męczy sie nie mogac złapać cyca!!!
Dostałam eska od Zapominajki, ze jest w szpitalu i urodziła, resztę opowie jak wróci.
Zapominajko, jeszcze raz serdecznie gratuluję i czekamy na powrót
To ja chyba ciut dłuższego smska dostałam od Zapominajki, więc pozwolę sobie zacytować:
"Urodziłam,a mężuś w roztargnieniu skonfiskował mi tel.i dopiero go odzyskałam. Igorek ma 52cm,3300.urodził się wczoraj o 11.50 przez cc. Wszystko opowiem jak wrócimy do domu.buziaki i dzíękuję za pamięć"
Gratuluję!!!!![]()
bo zabalował z kolegami. No ale na szczęście obyło się bez żadnych komplikacji-tzn. komplikacje pojawią się jak się tatuś obudzi
Miałam dzisiaj ubrać choinkę, ale nie wyrobiłam się ze wszystkim-i tak podziwiam siebie za zorganizowanie, bo jak Mały spał to zdążyłam: zrobić pranie (nawet cztery razy, bo mój synuś przy każdym przewijaniu robi siku, jak tylko zdejmę mu pampersa....), wytrzeć kurze, posprzątać łazienkę, kibelek i kuchnię, zapakować prezenty, poprasować, zrobić obiad, pozmywać górę naczyń i ogólnie ogarnąć cały bałagan w domku. Uff, jestem padnięta ;-)