reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dunia, jak bedziesz pisałą do kany, to proszę ja ode mnie serdecznie pozdrowić i trzymam za nia kciuki.

A ja napisałąm smska do Zapominajki, bo coś jej dawno nie było, jak odpisze, to dam Wam znać co i jak.

reklama
Witajcie

Na wstępie wybaczcie mi że nie daje rady nadrabiać co skrobiecie...zwyczajnie brak czasu....czasem jak usiądę żeby coś napisać to ja na złość mała sie budzi...:-(

kana 3mam mocno kciukaski za łatwy i szybki poród!!!!

Nie wiem czy jest ktoś nowo rozpakowany ale jeśli tak to gratuluję!!!

U mnie nie jest lekko....chyba mam słaby pokarm i mała się nie najada więc dokarmiam ją komfortem....no i te cholerne kolki....dziś w nocy prawie nie spałam a Oli tak strasznie płakała...a w dzień tez były już dwie akcje....teraz śpi ale nie wiem jak długo to potrwa....obstawiam 30 minut...:-(

Ściskam Was wszystkie mocno!!!

Witajcie

Na wstępie wybaczcie mi że nie daje rady nadrabiać co skrobiecie...zwyczajnie brak czasu....czasem jak usiądę żeby coś napisać to ja na złość mała sie budzi...:-(

kana 3mam mocno kciukaski za łatwy i szybki poród!!!!

Nie wiem czy jest ktoś nowo rozpakowany ale jeśli tak to gratuluję!!!

U mnie nie jest lekko....chyba mam słaby pokarm i mała się nie najada więc dokarmiam ją komfortem....no i te cholerne kolki....dziś w nocy prawie nie spałam a Oli tak strasznie płakała...a w dzień tez były już dwie akcje....teraz śpi ale nie wiem jak długo to potrwa....obstawiam 30 minut...:-(

Ściskam Was wszystkie mocno!!!

WITAJ ASIEŃKO!!!!!

U nas też problemy z karmieniem.....i niedojadaniem, a co to jest ten komfort:-( jak ją dokarmiasz:baffled: my strzykawką ale powoli zaczynam myślec o butelce:-(

WITAJ ASIEŃKO!!!!!

U nas też problemy z karmieniem.....i niedojadaniem, a co to jest ten komfort:-( jak ją dokarmiasz:baffled: my strzykawką ale powoli zaczynam myślec o butelce:-(
Dokarmiam Oliwke Bebilonem Comfort :-( normalnie butelką....Najpierw podaje jej cycola a po cycku dorabiam mleko modyfikowane i mała dopija tyle ile potrzebuje...Pomimo tego że Oli dostaje butle to wcale nie ma problemu z chwytaniem piersi...:-( Nie poddawaj się Słoneczko....głowa do góry...;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry