KANKIYA
Fanka BB :)
Reniu juz wyslalam meska,jak tylko odpisze dam Wam znac;-)Kankiya kochana jak dasz rade to wyslij sms-a do Zapominaki, bo się martwie o nią
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Reniu juz wyslalam meska,jak tylko odpisze dam Wam znac;-)Kankiya kochana jak dasz rade to wyslij sms-a do Zapominaki, bo się martwie o nią
...
staram siewas podczytywac ale zeby cos napisac to jakos nie moge sie zebrac

teraz tak duzo sie dzieje i swieta ida wiec przygotowania sie juz zaczely do tego filipkiem trzeba sie poopiekowac

tylko my tez mamy taki problem ze fifi caly dzien potrafi przespac budzi dsie tylko na karmienie co 4 czy 5 godzinek ale zato w nocy nadrabia

co 2 godzinki pobudka na jedzonko i po jedzonku nie ma ochoty na spankanie

ale mam nadzieje ze to sie zmieni tylko potrzeba Fifiemu troszke czsu na zaklimatyzowanie sie na tym swiecie

tak zeby mamusie mogly ten czas swiateczny spedzic w domku

Cyprysiowa, wybaczamy, ze nie masz czasu czytać. wazne ze o nas pamietasz, no i bidulko jeszcze listę uzupełniasz. Mam nadzieję, ze jak tylko goście sie wyniosą, to sytuacja sie unormuje i będziesz miałą i wiecej czasu i humorek lepszy. Buziaki.
Tygrysku, fajnie że wyrobiłąś sie z porodem przed świętami i juz jesteście w domku, na pewno Filipek niedługo sie zaaklimatyzuje w domciu i poustawia sobie odpowiednio pory snu i jedzonka, ważne aby ze zdrókeim było ok.

chodz z dala od rodzinki:-(

Madzienka witamy:-)
Ja miałam taki problem że mala nie chciała cyca, polewałam po kropelce mlekiem modyfikowanym i w końcu chwyciła cyca,