reklama

Grudniowe mamusie 2008

Szczęśliwego Nowego Roku 2009!!!:-):-):-):-)

Życzą Karola z Tomciem Tomuś.20.12.jpg

reklama
.•´,•*´¨)¸.•*¨)
¸.•´¸.•*´¨)
(¸.•´ (¸.•` * ¸.•´¸.•*´¨)
......\~~~~~/...
..\~~~~~/
.......\~~~~/...
....\~~~~/
........\~~~/...
......\~~~/
.........\~~/...
........\~~/
..........\~/...
..........\~/
...........||...
............||
...........||...
............||
...........||...
............||
......./****\...
......./ ****\ SZCZĘŚLIWEGO WSKOKU DO

_$$$$$____$$$___
__$$$____$$$$$
$$$$$$___$$$$$__
_$$$$$__$$$_$$$
$$__$$__$$$_$$__
$$$_$$__$$$_$$$
____$$__$$$_$$$_
$$$_$$$_$$$_$$$
___$$___$$$_$$$_
$$$_$$$_$$$$$$$
__$$_$$_$$$_$$$_
$$$_$$$__$$$$$
_$$$$$$_$$$_$$$_
$$$_$$$___$$$
$$$$$$$__$$$$$__
_$$$$$___$$$
_________$$$$___
__$$$$__$$$ NOWEGO ROKU

A ja dzis jestem zla jak osa. Mielismy spedzac dzisiejsza no z 2 kolegami i znajoma z mezem i córeczka 3 dni starsza od Ksawerka. Rano bylam na zakupach, kupilam sobie bluzke (wcale nie najtansza) Adrian przygotowywal jedzenie, kupil flaszeczke, kupilismy szampana... nagle telefon jeden kolega chory-nie przyjdzie, zaraz po tym ta para ze mala chora -nie przyjda, doslownie 10 minut pozniej ostatni kolega-nie przyjdzie bo nie przyjdzie :angry: Smutno mi...:zawstydzona/y:

Poza tym nie chwalilam sie jescze ze moj maz 29.12 zdal na prawo jazdy :tak:

Kochane Grudnióweczki życzymy Wam super Sylwestra, spełnienia wszelkich marzeń...zdrówka dla naszych pociech i wytrzymałości dla Was mamuski

Szczęśliwego Nowego Roku 2009!!!!!

Załączniki

• toast.gif
    toast.gif
    8,6 KB · Wyświetleń: 77
  • zabawa.gif
    zabawa.gif
    3,9 KB · Wyświetleń: 81
WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU, OBY BYŁ SZCZĘŚLIWY I PEŁEN MIŁOŚCI!!!

A jak spędzacie Sylwestra?

.A ja dzis jestem zla jak osa. Mielismy spedzac dzisiejsza no z 2 kolegami i znajoma z mezem i córeczka 3 dni starsza od Ksawerka. Rano bylam na zakupach, kupilam sobie bluzke (wcale nie najtansza) Adrian przygotowywal jedzenie, kupil flaszeczke, kupilismy szampana... nagle telefon jeden kolega chory-nie przyjdzie, zaraz po tym ta para ze mala chora -nie przyjda, doslownie 10 minut pozniej ostatni kolega-nie przyjdzie bo nie przyjdzie :angry: Smutno mi...:zawstydzona/y:
Poza tym nie chwalilam sie jescze ze moj maz 29.12 zdal na prawo jazdy :tak:

Przykro mi, Cyprysiowa, że imprezka padła :( My też sami zostaliśmy w tym roku, bo jedni znajomi prawie rodzą, więc siedzą w domu jak na szpilkach, inny poszli szaleć na imprezki, no a my w domku. I tez mi jakoś nieswojo, bo zawsze spędzaliśmy ten wieczór w gronie przyjaciół. No, niby wieczór we dwoje też ma swoje plusy, ale na amorki jeszcze ciut za wcześnie, niestety :dry:

No wreszcie mam chwilę, żeby coś napisać, bo Olek ślicznie śpi. Podczytuję Was regularnie, ale z Małym przy cycu ciężko się pisze :-) Dlatego gratuluję wszystkim nowym Mamusiom, a dwupaczkom życzę, żeby wytrwały do jutra :-)

A w Nowym Roku życzę Wam, aby każdy dzień był piękniejszy od poprzedniego-a tak na pewno będzie z naszymi pociechami :-)

Buziaki noworoczne-Patrycja i Olek.

WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU, OBY BYŁ SZCZĘŚLIWY I PEŁEN MIŁOŚCI!!!

A jak spędzacie Sylwestra?

My niestety jesteśmy sami z Oleczkiem, bo tatuś poszedł do pracy. Na szczęście Mały nie marudzi, a obawiałam się tego strasznie, bo przez ostatnie dwa dni miał kolki. Na początku było mi trochę smutno, że jesteśmy sami, ale jak pomyślę, że czeka mnie rok pełen nowych wrażeń z Maluszkiem, to od razu humorek mi się poprawia :-)

Wiecie co dziewczyny a ja ciągle chodzę i powtarzam sobie "dziś nie rodze" a skurcze ciągle mam, ból w dole brzucha też - i to od rana. Trzymajcie kciuki żebym wytrwała do rana, jeśli to jest wlasnie to, bo dziś nawet transportu do szpitala nie mam. I jak zwykle panikuje hehe

My Sylwestra spędzamy w domu, z moim Grześkiem i moją mamuśką. Wolałam się nigdzie nie wynurzać z domu z brzuchem.

reklama
Od wczoraj jesteśmy w domku:)) wrzuciłam opis do wątku porodowego a fotki wstawię jutro:-)
Szczęśliwego Nowego Roku dla wszystkich mamuś i dzidziusiów - tych z listopada:-), z grudnia:-) i ze stycznia:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry