Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcze chyba tez sobie taki gorset zakupie.
.
i zadne spodnie mi nie pasują, ja nie rozumiem, niby tylko 2 kg a jednak bardzo duzo. Kurde uda mam wielkie i biodra. 
a macie jakas specjalna diete lub cwiczycie??U mnie Nikodem usypia praktycznie w 99% przy cycu, a jesli nie to jak dostanie butle i juz jest blogo najedzony to smoka i ma odplyw

, dziś zobaczyłam na wkładce żywą krew, jestem 6 tyg. po porodzie, czy to nie za szybko 

My juz tez po spacerkiu. Mały pieknie spał w wózeczku a jak tylko go rozebrałam bo oczy jak 5 zł.
Mati zjadł mi z piersi, oczywiscie płakał i nie chciał dalej ciagnąć, zrobiłam mu butle 60 ml, zjadł wszystko i zwymiotował. Kurde za duzo zjadł. Oczywiscie jak zwymiotował to zaraz był głodny i wołał cyca.
Dzwoneczka a jak zasnie to nie podnosisz go zeby mu sie odbilo?? Bo moj dziubdzius tez zasypia przy cycu, ale jak mu sie nie odbije to wymiotuje wiec boje sie go tak zostawic, a jak go podnosze i klepie po pleckach to sie rozbudza i znow nie moze godzine zasnac i tak kazde jego karmienie to ok 2 godziny naszego niespania![]()

ale dalej się męczy przy jej robieniu mimo ze daje jej kropelki espumisan:-(Dzisiaj wracamy do mojego mleczka i ciekawa jestem co będzie mam nadzieje ze kupki bede juz normalne.

buuuu oby mlody jeszcze niczego nie zlapal