reklama

Grudniowe mamusie 2008

ewelw ollcia ja po Cyprianie tak mialam.Przytylam w ciazy 28kg i zrzucilam tylko 10, jak sie odchudzalam ale to z rok po porodzie to najmniejsza moja waga byla i tak 10 kilo wieksza niz przed ciaza ale mi to pasowalo bo przed pierwsza ciaga walczylam z niedowaga (nieprawdopodobne ale prawdziwe). Reasumujac, nigdy nie wrocilam do wagi z przed ciąż,najmniej wazylam 10kilo wiecej. Trzeba sie przyzwyczaic do swojego nowego wygladu. Choc życze Wam zebyscie zrzucily wszytsko oczywiscie.

Mnie tez troche podlamalas :-( Ale bede robic wszystko zeby stracic jak najwiecej. W sumie duzo nie jem, tylko tyle ile jest konieczne. Zreszta apetytu nawet nie mam. Moja mama mowi ze po ciazy miala tak jak ja. A musze Wam powiedziec, ze moja mama ma naprawde fajna figure :tak: a poza mna rodzila jeszcze moja siostre ;-)

reklama
A mnie załatwił mój kochany braciszek.Wymyślił dzisiaj zże mam mu na jutro napisac pracę maturalną bo on ją musi w środę pokazac.:angry:On nie miał czasu się za to zabrac przez pół roku a ja mam mu w jeden dzień napisac jeszcze z dwójką małych dzieci na głowie:wściekła/y::wściekła/y:

Dziewczyny pomóżcie !! czy to możliwe, że już mam okres !!:confused::confused:, dziś zobaczyłam na wkładce żywą krew, jestem 6 tyg. po porodzie, czy to nie za szybko :confused::confused:

Sorki wielkie, że tu o tym piszę, ale napisałam to pytanko na odpowiednim wątku i jeszcze nie było żadnej odpowiedzi, a zaczynam się poważnie martwić, czy to okres czy coś innego :-(

Edee ja miałam okres po 3 tygodniach:tak:

Cyprysiowa to było szybkie dodanie:-D:-D,

Kurcze dziewczyny jak wy sie odnajdujecie na nk? Ja tylko dodaje ze znajomyuch tych co mam juz dodanych ;-) Ja rozumiem jak ja zostalam znaleziona- nie raz podawalam na forum swoje jakze żadkie nazwisko ;-) ale jak wy sie szukacie?
Gdyby nie zdjecia to bym nie wiedziala z kim mam przyjemnosc, narazie mialam problem z Agga24 :-D
Możecie wyjaśnić co to jest nk?:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie wiem o co chodzi:zawstydzona/y:

Cyprysiowa a myslałam że tylko ja tak sie roztyłam :zawstydzona/y: w ciąży przbyło mi 25kg :no: jak na razie zeszło ok 12 i w końcu wcisnęłam sie w jakieś inne spodnie niż ciążowe-sztruksy....ale tyłek zrobił mi sie tak bocisły że ledwo go zakrywają :crazy:
a tak wo gule to od wczoraj dopiero zaczęłam odzywać..bo pierwsze 2tygodnie spędziłam w gaciach i staniku z ponurym humorem bez chęci do życia...
a tak jak was czytam to mi przypomniałyście..że niestety juz niedługo przyjdzie okresik :baffled::rofl2: ehh sprowadziłyście mnie na ziemie :-D

reklama
dzwoneczek tak moja Emilka pije NAN Activ :zawstydzona/y: a jak chce się zmienić dziecku mleczko to mozna samemu czy trzeba to zrobić za porozumieniem z pediatrą?????
Bo Emilka odkąd je tylko mleczko NAN czyli od trzech dni to robi normalne kupki ale i tak się pręży i nawet czasami popłakuje:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry