reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dżizas kobietki jakie Wy wszystkie młodziutkie jesteście....
Przy Was jestem wykopaliskiem, z liśćmi paproci na plecach :zawstydzona/y:
Justine, ale chyba zadna z nas nie ma tyle energii co Ty:-) Ja jestem taka zorganizowana, ze przy jednym maluszku nie mam czasu sie nawet ubrac przez caly dzien a Ty masz 3 cudnych dzieci, sama jestes sliczna, super zadbana babka i masz czas na konie, mecze, podroze, poprostu super. Naprawde Cie podziwiam i chcialabym byc choc w polowie taka mlodziutka duchem jak Ty :)) :blink:

reklama
Joanna Gutkiewicz

Dziewczyny jeśli kogoś przeoczyłam to dodajcie mnie... :tak:

Cyprysiowa ten gorset rózni się właśnie tym otworem ....który u mnie sie sprawdza i tym że jedne mają ramiączka a inne nie...i to się nie sprawdza...wrzynają mi się w ramiona więc ich nie noszę...a nogawki nie roluja się....jak dla mnie rewelka :tak:

Hey dziewczynki ale fajnie się z Wami na NK spotkać!!! :-)
Wszystkie jesteście zajefajne i Wasze rodzinki takie pełne ciepła:-)

Hej Marzycielko,

Dobrze, że Cię widzieć bo chciałam zapytac w kwestii włosków; czy one się nie za bardzo potem plączą? Co się dzieje po umyciu? Ja na jakies wyjścia to sobie czasem dopinam treskę i włosy się kołtunią straszliwie..

Ale ja mam swoje naturalne to chyba do Cyprysiowej pytanie ??:-D:tak:

O raju to ze zmęczenia, patrzyłam se właśnie na fotki Cyprysiowej i jednocześnie na forum, poruszając za kołyskę bo mała daje popalić a mi się spatuchy chce bardzoooo...
Kurde chyba za bardzo sobie dziś nie popisze z Wami. Lena pobiła rekord - nie śpi od 19tej qrde:crazy:

:-D:-D:-D spoko nie gniewam się i współczuję braku snu i sobie również bo my mamy wiemy jak to jest :-)

Jak najbardziej to może byc okres. Miałam podobnie. Skończyłam już całkowicie plamic z końcem piątego tygodnia a pod koniec szóstego dostałam okresu a karmie oczywiście piersią. Po Tuśce też tak miałam-aż mi gina nie chciała uwierzyc:sorry2:

No to niezle :-(, teraz mam problem bo gina przepisała mi tabletki anty "Azalia" dla kobiet karmiących, i mam je brac non stop bez 7 dniowej przerwy (jeszcze ich nie kupiłam), ale teraz pojawia się pytanie kiedy wziąć pierwszą tabletkę jeśli zaczęłam miesiączkować :confused::confused:, bo to chyba teraz jest istotne :confused:

witam;-)
sle sie rozkreciłyście z NK:-D

Dagmara Targowska:-)

a my dzis na szczepienie i juz mi sie chce plakac :-(

nocka u mnie dzisiaj fantastycznie maly zasnal o 24.30 spal do 8.15 10 min. karmienia odrazu mu sie odbilo i dalej spi:tak:

reklama
Witajcie. a ja dzisiaj nockę zarwałam i to wcale nie z powodu małej.Mój aniołek od uredzenia tylko jednej nocy dał mi się we znaki-zaraz po szczepieniu a tak budzi się tylko 2 do 3 razy na karmienie i do ósmej spokój.Całą dzisiejszą noc tworzyłam pracę maturalną dla mojego brata-ach to młodsze rodzeństwo:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry